Coaching aanbod.

Als lifecoach en loopbaancoach wil ik mij onderscheiden door hoge kwaliteit en resultaat te leveren. In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen mogen begeleiden die iets wilde veranderen in hun leven. Zij beoordeelden hun coaching traject achteraf als uitstekend met gemiddeld 4.9 van 5 sterren op Google. 

Ik bied twee programma’s aan waarbij ik je in vier of zes maanden een-op-een ga begeleiden in het vinden van concrete antwoorden en het behalen van jouw doelen.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, vrijblijvend en zolang als jij nodig hebt 😀

lisette2

“Eric is een fantastische coach – sensitief, betrokken, nuchter en doortastend. Hij heeft een heldere manier van communiceren en weet op een hele fijne en ontspannen manier precies tot de kern te komen. De sessies hebben mij veel inzichten gegeven en mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Kortom, ik gun iedereen een coach als Eric!”

Lisette Kok

Scherm­afbeelding 2022-12-22 om 21.21.20-modified

“Door zijn soms confronterende vragen zette hij me aan het denken. De coachsessies geven mij het vertrouwen en de moed om er voor te gaan. Indien je zelf twijfelt over bijvoorbeeld je werk, of dat wel bij je past of dat je wellicht iets heel anders moet gaan doen, gun jezelf dit coachtraject.”

Herman Sillem

Ontdek welk werk bij jou past

Je bent circa 65.000 uur van je leven aan het werk. Daar wil je voldoening uit halen. Maar wat vind je nu écht leuk? En waar ben je goed in? 

In dit traject ontdek je wel werk bij jou past, krijg je inzichten en handvatten die jou helpen om een nieuwe weg in te slaan. En als je weet wat je wilt, help ik je aan een helder plan en stomen we je klaar voor een nieuwe baan of je eigen onderneming.

Een baan is zoveel meer dan alleen werk! Wil je weer zin hebben in de maandag? Ontdek in dit traject welk werk écht bij jou past.

"Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken"

coach in amersfoort

Een baan die ik écht leuk vindt

Loopbaancoaching

1750
Vier maanden coaching traject
 • Ontdek waar jij voldoening uit haalt
 • Maak gebruik van je kracht en talenten
 • Begrijp welke werkomgeving goed bij je past
 • Welke beroepen maken jou gelukkig?
 • Onderzoek de 'beren op de weg' en doorbreek het patroon
 • Incl. persoonlijkheidstest, talentvragenlijst en andere tools
 • Vier maanden coaching incl. 7 sessies 1:1 van een uur
 • Tussentijds contact over voortgang
Tarief geldt voor particulieren en is incl. 21% BTW.
coach amersfoort

“Als ik aan Eric denk springen er meerdere woorden uit, namelijk: professioneel, de rust zelve, positief, vertrouwen, open, eerlijk, het stellen van de juiste vragen op het juiste moment en je af en toe een duwtje in je rug geven.”

Lizz Prins

Coach Eric in Amersfoort

“Voor mij was ‘t erg bijzonder dat hij steeds zo goed begreep wat ik bedoelde. Hij snapte ook heel snel en goed hoe ik in elkaar zit, waardoor we veel vooruitgang hebben geboekt.”

Jeroen Fleuren

Mijn mooiste leven

Lifecoaching
Loopbaancoaching

1995
Half jaar coaching traject
 • Combineer het beste van lifecoaching en loopbaancoaching
 • Met een open blik kijken naar wat je écht wilt
 • Ontdek waar jij voldoening uit haalt​
 • Inzicht in de patronen waar je in vast zit.
 • Samen doelen en acties formuleren naar jouw mooiste leven
 • Incl. persoonlijkheidstest, talentvragenlijst en andere tools​
 • Half jaar coaching incl. 9 sessies 1:1 van een uur
 • Tussentijds contact over voortgang
Tarief geldt voor particulieren en is incl. 21% BTW.

Wat wil ik nu écht in mijn leven?

Heb je het gevoel dat er iets niet helemaal klopt in je leven? Voel je je vermoeid en haal je nog maar weinig voldoening uit de dingen die je doet? Wil je iets anders, maar weet je niet wat? 

Misschien loop je al een tijdje met dit soort vragen rond en ben je op zoek naar hetgeen waarin je jezelf helemaal kunt verliezen en wat voldoening oplevert.

In ‘Mijn mooiste leven’ gaan we samen kijken naar hoe jij jouw leven wilt inrichten. Krachtige vragen, spiegeling en uitdagende opdrachten helpen jou om inzichten op te doen en om in actie te komen. 

Zou je willen ontdekken wat je écht wilt met je leven? En wil je life- en loopbaancoaching misschien wel combineren? Dan is dit jouw traject.

"In bewegend water is er geen reflectie..."

Mijn mooiste leven

Lifecoaching
Loopbaancoaching

1995
Half jaar coaching traject
 • Combineer het beste van lifecoaching en loopbaancoaching
 • Met een open blik kijken naar wat je écht wilt
 • Ontdek waar jij voldoening uit haalt​
 • Inzicht in de patronen waar je in vast zit.
 • Samen doelen en acties formuleren naar jouw mooiste leven
 • Incl. persoonlijkheidstest, talentvragenlijst en andere tools​
 • Half jaar coaching incl. 9 sessies 1:1 van een uur
 • Tussentijds contact over voortgang
Tarief geldt voor particulieren en is incl. 21% BTW.
Lifecoach amersfoort

“Eric is als coach ongelofelijk begripvol en invoelend én is in staat je uit te dagen om zélf de stappen te zetten die je nodig hebt om verder te komen. Een hele mooie en krachtige combinatie!”

Lineke van Beek

Coach Eric Amersfoort

“Eric is een zeer integere en betrokken coach. We hebben een aantal mooie en fijne gesprekken gevoerd die mij hebben geholpen anders te kijken naar mijn (werkzame) leven.”

Chris Bergmans

Traject op maat

Misschien ben je er nog niet helemaal uit of kun je niet kiezen? Dan is een traject op maat wellicht interessant. Samen kijken we naar jouw behoeften en denk ik met je mee over hoe we jouw coaching traject het best vorm kunnen geven. Daarin is vaak heel veel mogelijk.

Plan een vrijblijvende kennismaking in om samen van gedachten te wisselen.
coaching amersfoort

“De gesprekken met Eric heb ik als heel waardevol ervaren. Eric zorgt voor een prettige en veilige sfeer, ik voelde mij heel snel op mijn gemak. Eric is een fijne sparringpartner en stelt de juiste vragen die mij tot nadenken heeft gezet.”

Chanel van de Beek

coach in amersfoort

“Op een moment in mijn leven met veel veranderingen, heb ik aangeklopt bij Eric. Door de veilige omgeving die Eric weet te creëren, zijn we meteen het diepe ingesprongen en heb ik weer nieuwe kanten van mijzelf ontdekt om verder te ontwikkelen en bij te schaven.”

Johan Joldersma

coaching eric

“Super goede ervaring gehad met deze coach. Zelf ga ik straks beginnen met een opleiding waar ik van te voren nooit aan had gedacht dat, dat ooit bij mij zou passen! Eric luistert ook echt aandachtig naar wat je te vertellen hebt en ik voelde mij ook echt gehoord en dat gaf alleen al een heel fijn gevoel. Ik zou niet verder zoeken!”

Beer van Baarle

coaching amersfoort

“De gesprekken gaven mij energie en enthousiasme om dingen te veranderen op zowel persoonlijk als op werk gebied. Ik kwam door Eric echt in de actiemodus om stappen te ondernemen. Stappen die jezelf weer op de voorgrond zetten. Opmerkelijk dat iemand die zo vriendelijk/warm is juist ook erg doelgericht kan zijn en je kan aanzetten om direct te veranderen”

Giuseppe Engel