Zet de eerste stap naar groei

Ben je enthousiast over mijn aanbod en klaar voor een positieve verandering? Boek dan nu een gratis kennismakingsgesprek en ervaar wat coaching voor jou kan doen.

We starten online via Teams. De sessies zijn vervolgens in Amersfoort of online, net wat jij wilt.

Vragen? Vul het contactformulier in, antwoord binnen 48 uur. Zet vandaag de eerste stap!

Laatst vernieuwd op: 14 april 2024
gratis kennismaken coach eric

Plan je gratis kennismaking.

Plan gratis kennismaking.

Je afspraak is direct bevestigd en je ontvangt aanvullend nog een persoonlijke mail van mij.

Kennismaken online via Teams
Je ontvangt direct een Teams link naar onze kennismakingsessie per mail.

Wanneer kunnen we starten?

Ben je na het kennismaken enthousiast? Hieronder zie je hoeveel trajecten er per maand beschikbaar zijn om te starten:

April 2024
Vol
Mei 2024
1
Juni 2024
2

Bericht sturen.

Heb je eerst een vraag of wil je overleggen? Gebruik dan dit contactformulier. Je ontvangt binnen twee dagen een reactie van mij.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Recente reviews.

a week ago
Bedankt Eric! De afgelopen maanden heb ik een coachtraject bij Eric gevolgd. Naast dat Eric stipt, gestructureerd en goed georganiseerd is, is hij ook een fijne coach. Hij is in staat de juiste vragen te stellen, heeft kennis van zaken én komt met verrassende inzichten. Eric heeft mij geholpen bij het aangaan van keuzes in mijn carrière. Ik raad Eric zeker aan.
2 months ago
De samenwerking met Coach Eric was verrijkend en verhelderend. Zijn oprechte interesse en professionele aanpak creëerden een ondersteunende sfeer tijdens onze gesprekken. De waardevolle inzichten die ik kreeg, hebben mijn zelfbewustzijn vergroot en mij gemotiveerd om stappen te zetten richting mijn doelen. Voor wie twijfelt om met hem aan de slag te gaan, zou ik zeggen: ga ervoor! Zijn ervaring en toewijding maken hem een uitstekende keuze voor loopbaanbegeleiding.
2 months ago
Eric is een prettige coach die ik heb leren kennen als een nuchtere en rustige professional met ook zeker ruimte voor een grapje. Hij straalt vertrouwen uit en zijn luistervaardigheden zijn indrukwekkend. Met goede vragen raakt hij de kern van ''problemen'' en biedt vervolgens praktische handvatten en oefeningen om hier mee aan de slag te gaan. De inzichten die hij mij gegeven heeft hebben mij geholpen om precies daar te komen waar ik moet en wil zijn. Eric als coach beveel ik dan ook van harte aan.
2 months ago
Ik heb een loopbaancoachingstraject bij Eric gevolgd. Bij een vergelijking van verschillende coaches in Amersfoort sprak Eric mij het meeste aan vanwege zijn praktijkervaring in het bedrijfsleven. Dit gaf mij het gevoel dat Eric de uitdagingen waar ik tegen aanliep goed kon begrijpen. Na een prettige kennismaking zijn we het coaching traject gestart. Ik heb Eric leren kennen als een rustige, nuchtere en goed luisterende man. Hij geeft praktische opdrachten en tips, maar weet je vooral goed een spiegel voor te houden. Voor mij was de meest waardevolle oefening de 16personalities test. Eric wist heel goed toe te lichten wat de krachten en uitdagingen van mijn persoonlijkheid waren. Daarnaast wist hij dit ook goed te illustreren met voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast heeft Eric mij ook goed geholpen met bekijken in welke richting ik mijn carriere kan voortzetten. De verdere invulling van mijn loopbaan zal ik toch echt zelf moeten doen, maar dankzij Eric ben ik nu goed op weg. Ik kan Eric van harte aanbevelen!
2 months ago
Eric heeft mij enorm geholpen, in mijn zoektocht naar antwoorden waar ik zowel zakelijk als privé mee rond liep. Hij daagt je uit, maar geeft je ook handvatten, hoe je er achter komt waar je nou eigenlijk naartoe wil. Met gerichte vragen en uitdagende opdrachten, kom je tot inzichten waar je zelf nooit achter was gekomen. Kortom, ik heb er persoonlijk enorm veel aan gehad.