Zet de eerste stap naar groei

Ben je enthousiast over mijn aanbod en klaar voor een positieve verandering? Boek dan nu een gratis kennismakingsgesprek en ervaar wat coaching voor jou kan doen.

We starten online via Teams. De sessies zijn vervolgens in Amersfoort of online, net wat jij wilt.

Vragen? Vul het contactformulier in, antwoord binnen 48 uur. Zet vandaag de eerste stap!

Laatst vernieuwd op: 22 juli 2024
gratis kennismaken coach eric

Plan je gratis kennismaking.

Plan gratis kennismaking.

Je afspraak is direct bevestigd en je ontvangt aanvullend nog een persoonlijke mail van mij.

Kennismaken online via Teams
Je ontvangt direct een Teams link naar onze kennismakingsessie per mail.

Wanneer kunnen we starten?

Ben je na het kennismaken enthousiast? Hieronder zie je hoeveel trajecten er per maand beschikbaar zijn om te starten:

Juli 2024
2
Augustus 2024
2
Seotember 2024
3

Bericht sturen.

Heb je eerst een vraag of wil je overleggen? Gebruik dan dit contactformulier. Je ontvangt binnen twee dagen een reactie van mij.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Recente reviews.

3 weeks ago
Je kent vast het plaatje uit het boek van de jongen, mol, vos en het paard met de tekst; "Wat is het moedigste dat je ooit hebt gezegd? Help." Dat was passend voor mijn start bij Eric. Met een werkgerelateerde vraag ben ik bij hem terechtgekomen nadat een collega mij tipte op basis van een goede ervaring. Lange tijd uitgesteld, maar toen toch contact opgenomen en met volle angst vooruit... Natuurlijk ging het niet alleen over werk en was het ook heel persoonlijk. En heel eerlijk, ik vond het ingewikkeld, kwetsbaar en tegelijkertijd was het de juiste tijd en persoon om er mee aan de slag te gaan. Eric heeft een rust om zich heen, schept een veilige sfeer, stelt je vragen, daagt uit om ook op een andere manier te kijken en in actie te komen en heeft een fijne dosis nuchterheid en humor. Geïnspireerd en verrijkt door o.a. elementen vanuit ACT, meer informatie over mijn persoonlijkheid en met zelfs een nieuwe baan is mijn traject nu afgerond. Vanuit het motto comfortabel worden met het oncomfortabele ga ik verder. Op ontdekking en doorgaan met de dingen die belangrijk voor mij zijn. Twijfel je nog? Ik durf te zeggen; bij twijfel zeker doen 😊.
a month ago
Erik heeft als Coach mij de ruimte gegeven om hardop te spreken over diepgaande en gevoelige onderwerpen die mij bezig houden in het leven. Door de juiste vragen te stellen, een andere belichting toe te passen, of andere interessante gesprekstoevoegingen heeft Erik mij geholpen om nieuwe inzichten op te doen en daardoor verder te kunnen. Het tussentijds uitgedaagd worden dmv een boek/film, praktische individuele opdrachten of zelfs gespreksuitdagingen met anderen is het gelukt om een bepaalde gewenste verandering structureel in gang te zetten, zonder dat het alleen bij de coachingsgesprekken blijft. Ik heb elke sessie als een zeer interessante toevoeging gezien waarbij ik verhelderd en vol goede energie weer de deur uit ben gelopen. Erik is een erg prettig persoon om mee te werken.
a month ago
Ik heb veel aan het coachtraject met Coach Eric gehad. Ik heb de gesprekken als open en leuk ervaren. Eric kan heel goed luisteren en houdt regelmatig een spiegel voor mijn hoofd waar ik veel aan gehad heb. Conclusie die ik getrokken heb is dat mijn huidige werk niet bij mijn past en dat ik daar niet gelukkig van wordt. Ik heb de keuze gemaakt om ander werk te zoeken wat wel bij mij past. Eric heeft mij hiermee geholpen. Ik ben nu aan het solliciteren en ik hoop een leuke baan te vinden met voldoende uitdaging. Als je niet lekker in je vel zit op je werk, dan raad ik een traject met Eric ten zeerste aan.
a month ago
Fijne open sessies, met veel oog voor wie je bent als mens en waar je naar toe wil groeien. Eric weet continue de balans te bewaken tussen jou je verhaal laten doen en in detail treden waar nodig, maar ook weer terug te keren naar de grote rode lijn in het verhaal. Ik kijk terug op een geslaagd traject wat mij richting gegeven heeft in wat mijn volgende stap is.
2 months ago
Erics stijl is gefocust en to-the-point. Hij vraagt goed door en weet bij de kernpunten te komen. Daarop reageert hij met waardevolle inzichten waaruit kennis van zaken blijkt. Als je houdt van een no-nonsense stijl heb je een goeie aan Eric. Dank voor je tijd en betrokken aandacht, Eric!