Dag in de natuur 🌊 🌳

Stel, je loopt al even met een bepaald thema rond. Je bent bijvoorbeeld niet helemaal tevreden over je baan. Of je weet niet zo goed wat je volgende stap in het leven zou kunnen zijn. Wellicht twijfel je ergens over, sluimert er iets of is er een vaag gevoel van onvrede of verlangen aanwezig.

Is het tijd om iets te doorbreken? Om een knoop door te hakken? Of om in beweging te komen? Dan is Dag in de natuur iets voor jou!

 

coaching natuur
coaching natuur

Een bijzondere ervaring.

Op deze dag ga ik één op één met jou aan de slag met een thema dat jou bezig houdt. Door goed naar je te luisteren, help ik je om tot de kern te komen. En met krachtige vragen van mijn kant, ga jij nieuwe inzichten op doen. Daarnaast zet ik al mijn kennis en ervaring in om jou verder te helpen. Zodat je met vertrouwen beslissingen kunt nemen die bij jou passen.

Omdat de natuur ontspannend werkt, rust geeft en de verschillende zintuigen prikkelt, besteden we veel tijd buiten. Zowel op het strand als in het bos. Deze variatie werkt verfrissend en bovendien zet een bewegend lichaam ook onze hersenen in beweging: er ontstaat meer ruimte voor concentratie, helder denken, aandacht en creatieve denkprocessen. Gedachten en gevoelens komen letterlijk in beweging.

 

 

Wat gaan we doen?

Is het iets voor jou? Dan gaan we deze bijzondere ervaring samen plannen en voorbereiden. Je ontvangt van mij een aantal vragenlijsten zodat ik het programma speciaal voor jou kan samenstellen.

Onze Dag in de natuur start om 9:30 uur aan het water met koffie, thee en iets lekkers. In het begin van de middag verlaten we het strand en lunchen we op een mooie locatie, om het volgende deel van de dag verder in het bos door te brengen. Het laatste deel van de reis vindt plaats in mijn eigen coaching praktijk te Amersfoort. Daar werken we de beslissingen die je hebt genomen uit en zetten we nieuwe inzichten en voornemens om in een concreet plan waarmee je verder kunt. 

Om 16:30 sluiten we deze bijzondere dag af met een drankje. Aansluitend plannen we nog een opvolgsessie in via Teams zodat je je doelen niet uit oog zult verliezen 😉

coaching bos
coach amersfoort

“Als ik aan Eric denk springen er meerdere woorden uit, namelijk: professioneel, de rust zelve, positief, vertrouwen, open, eerlijk, het stellen van de juiste vragen op het juiste moment en je af en toe een duwtje in je rug geven.”

Lizz Prins

Coach Eric Amersfoort

“Eric is een zeer integere en betrokken coach. We hebben een aantal mooie en fijne gesprekken gevoerd die mij hebben geholpen anders te kijken naar mijn (werkzame) leven.”

Chris Bergmans

Praktische informatie

Niet elk onderwerp is geschikt voor Dag in de natuur. Onderwerpen als bijvoorbeeld stress, overspannenheid en piekeren lenen zich beter voor een aantal coaching sessies gedurende een wat langere periode. Tijdens ons kennismakingsgesprek bekijken we of deze dag geschikt is voor jouw coachvraag.

De dag speelt zich af in omgeving Hoevelaken, Zeewolde en Amersfoort. Je mag met eigen vervoer komen of als dat niet lukt verzorg ik het voor je.

Wat is inbegrepen?

  • Een bijzondere dag waarop je antwoorden gaat vinden
  • Geschikt voor life- of loopbaancoaching​
  • Dieper inzicht in je persoonlijkheid, karaktertrekken en verlangens
  • Inzicht in de patronen waar je wellicht in vast zit.
  • Acties en een plan om jouw (nieuwe) doelen te bereiken
  • Geheel verzorgd incl. lunch, koffie, thee, koekjes, etc.
  • Een opvolgsessie van een uur via Teams achteraf

De investering bedraagt € 995. Dit tarief geldt voor particulieren en is incl. 21% BTW. 

coaching natuur
lifecoach amersfoort

“De coaching heeft me geholpen nieuwe inzichten te krijgen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ik waardeer Eric’s positieve, actiegerichte stijl en beveel hem van harte aan.”

Jasper van de Kamp

coach in amersfoort

“Door samenloop van omstandigheden had ik het gevoel controle over mijn leven kwijt te zijn. De 5 sessies waren opzienbarend, hoe snel je het vertrouwen in jezelf weer terug weet te vinden.”

Eveline Verhoef