FAQ - Meest gestelde vragen

Ben je benieuwd of coaching iets voor jou is en heb je nog een aantal vragen? Dan hoop ik je op deze pagina van een antwoord te kunnen voorzien.

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur me dan gerust een bericht en dan krijg je binnen twee dagen een antwoord.

Coaching helpt als je niet precies weet wat je wilt, in je leven of qua werk. Als je voldoening of een gevoel van zingeving mist, als twijfelt, veel nadenkt, piekert of moeilijk kunt loslaten.

5x coaching (1 uur) voor 749,- incl. BTW.

7x coaching (1 uur) voor 995,- incl. BTW.

9x coaching (1 uur) - voor 1.295,- incl. BTW.

Tarieven gelden voor particulieren. Voor zakelijke trajecten geldt hetzelfde tarief maar dan excl. 21% BTW.

Als coach help ik door krachtige, soms confronterende vragen te stellen. Door goed naar je te luisteren en met je mee te denken, ontstaat er duidelijkheid. Als je eenmaal weet wat je wilt, help ik je om dat concreet te maken. En om in actie te komen, je net dat duwtje te geven dat je nodig hebt.

Dat bepalen we in overleg. Voor de meeste mensen werkt één keer per twee of drie weken goed. Afhankelijk van jouw behoeften kunnen we versnellen of juist wat meer tijd nemen wanneer nodig.

Coaching helpt als je ergens meer of minder van wilt in je leven. Coaching helpt als je ergens verwarring over voelt of wat hulp kunt gebruiken om antwoorden (in jezelf) te vinden.Coaching werkt niet als je het voor een ander doet of als je een ander wilt veranderen. Coaching doe je voor jezelf.

Loopbaancoaching gaat over ontdekken wat je nu écht wilt met werk. Over de combinatie van waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat bijdraagt aan een gevoel van voldoening.

Na een loopbaantraject vinden mensen vaak een nieuwe baan of nieuw werkgeluk in hun huidige baan. Soms veranderen mensen radicaal van beroep of werkveld. Soms is het juist iets kleins dat ze bij een andere werkgever wel vinden.
Life coaching gaat over van alles wat je op je levensweg tegenkomt. We ontdekken samen hoe je meer energie, zelfverzekerdheid, rust en zingeving kunt ervaren.

Coaching is niet hetzelfde als therapie. Coaching en therapie hebben beiden als doel om je te helpen bij gedragsverandering. Maar de uitgangspunten zijn verschillend. De insteek van coaching is oplossingsgerichtactiverend en gericht op de toekomst.

Door het te gaan ervaren en door te vertrouwen op wat mensen die jou voorgegaan zijn beschrijven in hun reviews.

leiderschap coaching faq
coach amersfoort

Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig? Plan dan nu een gratis en vrijblijvende proefsessie in om te ontdekken hoe ik jou kan helpen bij een verandering die alleen jij kunt maken.

Recente reviews.