Leiderschap coaching.

Er zijn heel veel leiderschapstrainingen op de markt en toch kan ik je hier iets bijzonders bieden: één-op-één lessen in sterk leiderschap.

Deze training is ontworpen voor leiders die korter dan twee jaar in hun rol zitten

Leidinggeven is een voorrecht en een verantwoordelijkheid. Hoe doe je dat op een manier die bij jou én bij de organisatie past waar je werkt? In deze één-op-één training help ik jou ontdekken welke manier van leidinggeven het best bij jou past, zodat je natuurlijk en zelfverzekerder kunt zijn in je rol.

Zelf heb ik met plezier ruim 12 jaar leiding gegeven aan kleine en grote teams, zowel op operationeel als strategisch niveau. Door altijd te streven naar een goede balans tussen het zakelijke doel en de relatie met het team, slaagden we er telkens weer in om mooie resultaten te boeken.

leiderschap coaching faq
Leiderschap coaching

Wat ga je leren?

Leiderschap coaching is maatwerk. Daarom bepalen we na een vrijblijvend kennismaking samen wat je aan zou willen pakken. De meeste deelnemers kiezen voor o.a. deze onderwerpen:

De investering.

De sessies vinden wekelijks of maandelijks plaats en zijn één-op-één. Tussen de sessies door ga je aan de slag met concrete oefeningen en pas je het geleerde toe in de praktijk.

In elke sessie staat een stukje uitleg, oefening en praktijk centraal.

Coachees beoordelen deze training met gemiddeld 5 sterren op Google.

7 sessies

Sessies duren een uur
995
  • De ideale balans tussen meewerken en aansturen
  • Ontdek verschillende leiderschapsstijlen
  • Leer delegeren en opvolgen
  • Zet talent op de juiste plekken in
  • 4.9 / 5 sterren op Google (75+ reviews)
  • In Amersfoort, online en in de natuur