Gratis loopbaancoaching.

Online, in Amersfoort of Baarn.

Ben je op zoek naar een andere baan of denk je na over je toekomst? 

Wat zijn jouw drijfveren en waarden? Wat vind je leuk, kun je goed en zorgt voor een gevoel van zingeving? Met een gratis ontwikkeltraject leer je jezelf nog beter kennen!

De regering stelt vanaf 1 december 2020 opnieuw subsidie beschikbaar voor 50.000 ontwikkeladviezen. 

Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen werkt Coach Eric vanaf december samen met coach en psycholoog Lineke van Beek. Lees hier meer over Lineke.

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Beoordeling: 4,9 · 28 reviews op Google

Wat krijg je?

Voor wie is het?

Coach Eric - Amersfoort en online.

"De manier waarop we werken verandert. Het is belangrijk dat je je blijft ontwikkelen qua kennis, vaardigheden en ervaring. Zo blijf je wendbaar en duurzaam inzetbaar. In je huidige baan, of ergens anders. Dit ontwikkeladvies helpt je daarbij."

🟠 Beschikbaar in februari 2021.

"Ik weet uit eigen ervaring dat in beweging komen soms het moeilijkste is wat er is. Het vraagt moed om af te stappen van iets wat je zo eigen is, ook al helpt het je niet (meer). Door mijn eigen ervaringen gun ik iedereen iemand om daarbij te helpen."

🟢 Beschikbaar in december 2020. Lees meer over Lineke.

Gratis bestaat toch niet?

Klopt, er worden vanaf 1 december maar liefst 50.000 extra trajecten vergoedt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor loopbaancoaching en bijbehorend ontwikkeladvies. Voor jou als deelnemer is het traject geheel kosteloos.

Doel van de subsidieregeling is het nadenken over loopbaanplannen te stimuleren, zeker gezien de huidige situatie die mogelijk veel invloed heeft op de werkgelegenheid en jouw loopbaankansen.

Lees ook de meest gestelde vragen en antwoorden.

Eerst nog even een vraag?

Wat anderen zeggen.

Aanbevelingen Coach Eric

Meest gestelde vragen

...en de antwoorden

Ja! Met brede steun van de tweede kamer krijgt het programma NL Leert Door een vervolg. 

Vanaf 1 december kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar.

Je kunt gebruikmaken van het ontwikkeladvies als je …

… een (andere) baan nodig hebt en wilt weten wat je mogelijkheden zijn

… niet per se een andere baan nodig hebt, maar twijfelt over of je huidige baan nog wel bij je past.

… wilt weten waar je mogelijkheden en kansen liggen voor in de toekomst.

Belangrijk is dat je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd bent en een relatie hebt tot de arbeidsmarkt. Of je nu werknemer, ZZP’er, ondernemer, flexwerker of werkzoekende bent.

Ben je tevreden met je werk, maar heb je het gevoel dat je jouw talenten te weinig gebruikt en dat er meer in zit? Of heb je een ander loopbaanvraagstuk? Ook dan ben je van harte welkom!Het maakt niet uit of jouw organisatie is getroffen door de crisis of dat de wens om je te oriënteren puur vanuit jezelf komt: door de subsidie is het ontwikkeladvies gratis voor iedereen.

Om werkgevers én werknemers te helpen, heeft de overheid een subsidie voor ontwikkeladvies in het leven geroepen: NL Leert Door.

Met deze subsidie kun je een ontwikkeladvies aanvragen. In een ontwikkeladvies ontdek je wat voor werk bij je past, wat je nog zou willen leren én wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt van nu. Zo kun je makkelijker een volgende stap zetten in de zoektocht naar werk waar je blij van wordt. Of dat nu in hetzelfde bedrijf is of juist heel ergens anders.

Uit online assessments en drie individuele gesprekken van gemiddeld 80 minuten per sessie, waarin het volgende aan bod komt:

  • Waar sta je nu en wat zijn je toekomstmogelijkheden?
  • Persoonsprofiel – competenties, kwaliteiten en vaardigheden.
  • Wat is voor jou belangrijk als het gaat om uren, reistijd, locatie e.d.
  • Oriëntatie op de toekomst.
  • Arbeidsmarktscan.
  • Ontwikkelplan: jouw acties voor de korte en lange termijn.

Deelname aan het loopbaan ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het ontwikkeladvies wordt besproken, blijft een zaak tussen jou en je loopbaancoach. Jouw werkgever (eventueel) wordt dus niet geïnformeerd over jouw deelname en de resultaten van het ontwikkeladvies. Je mag zelf weten of je dit (later) met jouw leidinggevende bespreekt of niet.

Nee, de subsidie is enkel beschikbaar voor loopbaancoaching en ontwikkeladvies. Als je coaching overweegt wat betreft levensvragen, spanningsklachten, stress, relaties of meer balans dan kun je terecht bij mijn reguliere aanbod.

Er gelden een aantal specifieke administratieve verplichtingen voor dit traject. Denk aan gespreksverslagen, een prestatieformulier en ontwikkelplan. De meeste verplichtingen liggen bij mij als loopbaancoach.