Over Eric.

Je bent zoveel sterker dan je denkt! Maar soms kun je dat gevoel verliezen, jezelf kwijt raken en niet meer precies weten wat nu écht belangrijk voor je is. Dit soort gevoelens ontstaan niet opeens, ze zijn het gevolg van een jarenlange opeenstapeling van ervaringen en overtuigingen. Het lijkt alsof je vast zit en de controle kwijt bent.

"In de haven is het schip veilig, maar daar zijn schepen niet voor gemaakt."

- William Shed

Mijn naam is Eric Fiolet (35). Ik ben getrouwd, vader van twee dochters, woon in Amersfoort en werk met veel plezier als Customer Experience manager bij een grote, duurzame verzekeraar. Daarnaast help ik als coach mensen op het gebied van allerlei soorten levens -en loopbaanvragen, of het nu gaat om stress, keuzes maken, relaties, zingeving of onzekerheid.

Als ervaren coach heb ik de ICF geaccrediteerde opleiding Co-Active Coaching® afgerond en ben ik aangesloten bij beroepsvereniging NOBCO.  

Luisteren zonder te oordelen en krachtige vragen stellen heeft altijd impact. De juiste vraag kan levens veranderen en bijzondere inzichten opleveren. Het is daarom dat ik dit zo graag doe.

Uiteraard heb ik zelf de nodige levenservaring opgedaan. Wil je meer over mij weten of ben je benieuwd naar wat ik jou als coach kan bieden?

Coach Eric

Meer over Eric.

"Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wél leren surfen"

- Jon Kabat-Zinn

Geen enkele coachopleiding leert je wat verdriet, pijn, frustratie of onmacht is. Jarenlang heb ik mezelf wijs gemaakt dat piekeren, controle houden en nadenken me altijd zouden helpen. 

Van nature ben ik een positief en opgewekt persoon. Lange tijd had ik het gevoel dat ik alle controle over mijn leven had. Toen ik in november 2016 door toevallige gebeurtenissen figuurlijk tegen een enorme muur opliep, begon ik de schaduwzijde van het leven beter te leren kennen. 

Ondanks dat ik al vele jaren daarvoor van heel dichtbij kennis had gemaakt met het verlies van dierbare personen en dacht te weten wat pijn en verdriet was, leek er dit keer iets anders aan de hand. Ik kon tijdelijk niet meer werken, niet meer ontspannen of slapen en belandde in een donkere, vicieuze cirkel. Daar heb ik ervaren hoe krachtig angst kon zijn. Was ik overspannen? Of had ik misschien een burn-out? Het leek alsof er geen label op te plakken was.

Mijn missie

Door middel van coaching anderen te helpen ontdekken hoe je meer tevredenheid, energie en zelfacceptatie kunt bereiken.

Het is mij nooit helemaal duidelijk geworden waar mijn klachten en hevige reacties vandaan kwamen. Belangrijker is dat ik met behulp van coaching, lezen, leren en oefenen weer beter werd. Beter dan ooit! Midden in deze fase nam ik mijzelf voor: als ik ooit uit dit diepe, donkere dal kom wil ik iedereen laten ervaren dat je zoveel sterker bent dan jezelf denkt…!

Wat anderen zeggen.

Aanbevelingen Coach Eric