Reviews van anderen.

Benieuwd naar de ervaring van anderen over mijn coaching aanbod? Lees hier wat zij zeggen over hun coaching traject. Op Google lees je meer dan 95 geverifieerde reviews van mensen die ik de afgelopen tijd heb mogen coachen.

Je niks aantrekken van wat anderen zeggen omdat je zelf wilt ervaren of coaching iets voor jou is? Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in op locatie Amersfoort of online.

Loopbaan coach life coach Amersfoort

4.9 van 5 sterren

4.9

van de
5 sterren

4.9/5
Totale beoordeling van  4.9 sterren - op basis van 96 geverifieerde reviews op Google

Meest recente reviews op Google




Tineke GroeneveldTineke Groeneveld  Geplaatst: 09:13 08/17/22 
-  

Eric is een super vriendelijke en betrokken coach. Hij heeft me op een nieuwe manier naar bestaande dingen laten kijken waardoor ik zelf tot nieuwe inzichten ben gekomen. Hij staat altijd voor je klaar en laat zich inspireren door zijn coachies. Ik vond het zeer waardevol.



RoosRoos  Geplaatst: 12:17 07/12/22 
-  

Ik ben bij Eric terecht te komen door de vele postitieve Google reviews, hierbij nummer 97 😉.Hier was niets van gelogen; Eric is een ontzettend fijn persoon (met het hart op de juiste plek) en gesprekspartner die jou vanzelf de juiste richting op stuurt. Onze prettige en leerzame gesprekken gaven mij veel energie, enthousiasme en zelfvertrouwen. Wat ik vooral erg fijn vond is dat Eric niet oordeelt en gericht is op het positieve, wat je persoonlijkheid of achtergrond ook is. Mocht je nog twijfelen; ga een vrijblijvend gesprek aan en ontdek hetzelfde (wat heb je te verliezen?!).



Fabrizio CittoFabrizio Citto  Geplaatst: 15:38 06/24/22 
-  

I had a beautiful coaching experience with Eric. Eric managed to open unopened drawers and fostered my introspection in a way that no one else was able to so far.Aspiring to become a coach myself and being a person who is used to analyse every aspects in life deeply, I am certainly not easy to be impressed and I normally approach coaches with a certain degree of skepticism. However, from the first moment I talked to Eric I understood that he had the style and approach I was looking for. Besides enabling me to dig in the right direction by asking relevant questions, he surely stimulated my refection to a new extent and challenged my assumptions. After my coaching journey with Eric, I am confident to say that I know myself better and I feel more empowered to undertake some of the changes that will help me to progress.Very recommended for anyone wanting to receive a coaching that is straightforward, tactful, engaging, professional and completely focused on organically finding the best path as well as course of actions to be a better version of yourself.Fabrizio



Jikke PKJikke PK  Geplaatst: 16:05 06/13/22 
-  

Het coachingstraject met Eric van 7 gesprekken was precies wat nodig had. We zaten goed op één lijn en ik keek uit naar elke volgende afspraak. Ik voelde me altijd op mijn gemak en kon open vertellen.We hebben samen een aantal doelen vastgesteld om aan te werken. Eric gaf praktische handvatten om mee aan de slag te gaan, maar hielp me ook meer inzicht te krijgen in achterliggende gedachten/gevoelens. Dankzij deze gesprekken heb ik meer grip op mijn leven en meer inzicht in wat ik belangrijk vind.Dankjewel, Eric!



Jelle BendersJelle Benders  Geplaatst: 18:39 06/12/22 
-  

Een hele inspirerende en gedreven job coach! Ik was echt zoekende in welk werk bij mij paste en was daar zonder Eric niet uitgekomen. Eigenlijk is hij veel meer dan alleen een job coach, Eric heeft mij geholpen tot mezelf te komen. Hij is goed in het stellen van de juiste vragen en luistert ook goed. Hij gaf me de ruimte om te bespreken wat ik graag wil behandelen, zonder tekort te doen op het uiteindelijke doel. Met behulp van verschillende oefeningen en opdrachten weet hij altijd weer tot de kern te komen, waar vandaan ik verder kon bouwen. Dankzij Eric heb ik eindelijk stappen durven te zetten die ik al langere tijd voor me uit schoof. Nogmaals dank Eric!



Chris DorricottChris Dorricott  Geplaatst: 09:47 06/10/22 
-  

De gesprekken met Coach Eric waren: leuk, informatief en leerzaam.Prettig om alles even goed op een rijtje te zetten, samen te vatten en een weg uit te stippelen.Zeker een aanrader!



Emile van der MaasEmile van der Maas  Geplaatst: 10:45 05/30/22 
-  

Goede, open gesprekken gehad waarin Erik mij weer leerde om op positieve wijze naar mijzelf te kijken en de mogelijkheden te zien die er nog vollop liggen.



Evelien WahleEvelien Wahle  Geplaatst: 10:39 04/07/22 
-  

Ik ben een coachingstraject bij Erik begonnen omdat ik op zoek was naar iets anders, naar iets nieuws en iets voor mijzelf.Bij Erik voelde ik mij vrijwel meteen op mijn gemak.We kwamen al snel tot het doel" iets voor mijzelf" waarin alles openstond. Misschien weer gaan werken of een studie volgen na jaren te hebbem gezorgd voor de kinderen en het huishouden.Erik is oprecht geïnteresseerd en stelt hele duidelijke vragen. Ook opdrachten voor thuis wat ik erg fijn vond om er dan ook mee bezig te zijn.Na 5 sessies was het helemaal duidelijk, ik ga weer een opleiding volgen!! Superblij mee!Ik blijf nog 1x per kwartaal naar Erik toe gaan voor een sessie. Als een soort "onderhoud". Dit vind ik fijn omdat ik me op deze manier kan blijven focussen op het nieuwe!!Nogmaals heel heel erg Bedankt Erik!Groetjes Evelien Wahle



Didier MoorenDidier Mooren  Geplaatst: 13:55 03/11/22 
-  

Het coaching traject van Eric heb ik als positief ervaren. Coach Eric stelde goede vragen, zodat ik werd gestimuleerd om realistische doelen te stellen en om inzichten te krijgen over mijn persoonlijkheid, gedrag en denkpatronen. Het is prettig om met hem in gesprek te gaan. Hij luistert goed naar wat Ik vertel. Ik heb altijd het idee gehad dat ik mijn problemen en gedachtes met hem kon delen zonder veroordeeld te worden. Als je in jezelf wil investeren, dan is Eric's coaching traject een goede eerste stap.



Sven Van der SpanSven Van der Span  Geplaatst: 11:13 02/11/22 
-  

Ik heb een erg fijn coach traject gehad met Eric, ik voelde me snel op gemak door de positieve en overal fijne uitstraling van Eric en had al snel een gevoel dat we echt ergens kwamen. Eric was zelf ook erg flexibel met alles, wat erg hielp. En lekkere koffie 😉



Connie VenhuizenConnie Venhuizen  Geplaatst: 09:47 02/09/22 
-  

Door de 7 gesprekken die ik met Eric heb gehad ben ik dichter bij mezelf gekomen, herken ik mijn valkuilen en het allerbelangrijkste is dat ik daardoor mijn leven heb durven omgooien. Hierdoor heb ontslag genomen, een opleiding gestart en heb ik een fantastische nieuwe baan gevonden! Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij Eric, doorzag hij mij en gaf hij de juiste tools om mij in beweging te zetten. Zijn aanpak is persoonlijk, hij straalt veel rust en vertrouwen uit en pakt door tot de kern. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit traject met Eric heb doorgelopen en ik kan hem dan ook aan iedereen aanraden, het is een cadeautje voor jezelf!



Martijn den OudenMartijn den Ouden  Geplaatst: 18:24 02/03/22 
-  

Ik heb fijne sessies met Eric gehad. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen en merk een positieve mentale verandering. Hij weet tot de kern te komen en geeft praktische toepassingen



Jeroen FleurenJeroen Fleuren  Geplaatst: 06:15 01/30/22 
-  

Eric is ‘n erg fijn mens. Ik voelde me snel op m’n gemak. We hebben vijf sessies gedaan en ik heb er veel aan gehad.Hij komt snel tot de kern. Voor mij was ‘t erg bijzonder dat hij steeds zo goed begreep wat ik bedoelde. Hij snapte ook heel snel en goed hoe ik in elkaar zit, waardoor we veel vooruitgang hebben geboekt.Door de goede chemie was de coaching van Eric voor mij heel waardevol. Ik raad hem dan ook van harte aan!Jeroen Fleuren



Leon HeldLeon Held  Geplaatst: 17:49 01/24/22 
-  

Eric is een warme en vriendelijke coach die je direct comfortabel laat voelen bij het bespreken van je vraagstuk. Door zijn open houding en goede manier van vragen en doorvragen kom je tot hele nieuwe inzichten waar je zelf niet zo snel over na zou denken. In mijn ogen maakt dit Eric zo’n enorm goede coach en een fijn mens om mee te praten.Eric heeft mij geholpen door mij aan het denken te zetten. Soms door middel van een metafoor of andere tool in te zetten, waardoor je uit je vaste denk patroon stapt en anders over zaken nadenkt.Ik kan het iedereen aanbevelen om een introductie met Eric te plannen, om je verhaal te doen en erachter te komen wat er allemaal mogelijk is om verder te komen.



Robert van SonsbeekRobert van Sonsbeek  Geplaatst: 12:13 01/13/22 
-  

Door een ander in het traject gestart maar echt een aanrader voor een ieder. Veel vertrouwen, goede gesprekken en vooral nieuwe inzichten.Eric, Dank voor deze dierbare tijd!!!



Chris BergmansChris Bergmans  Geplaatst: 15:17 12/31/21 
-  

Eric is een zeer integere en betrokken coach. We hebben een aantal mooie en fijne gesprekken gevoerd die mij hebben geholpen anders te kijken naar mijn (werkzame) leven. Ook was er tijd en ruimte voor andere onderwerpen als ons gesprek ons hiertoe leidde. Dank Eric voor je tijd en inspiratie.



Rob de WitRob de Wit  Geplaatst: 15:42 12/21/21 
-  

In 7 gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en waar ik mij op wil focussen in mijn leven. Eric kan goed luisteren en stelt goede vragen die mij aan het denken hebben gezet. We zijn ongeveer een half jaar samen bezig geweest, inmiddels heb ik een baan aangenomen waar ik beter op mijn plek zit. bedankt voor je hulp!



Wesley PleijsierWesley Pleijsier  Geplaatst: 14:52 11/09/21 
-  

Een fijne coach die zowel direct als subtiel met verschillende kwesties overweg kan gaan. Indien voor jou een empathische aanpak goed werkt is hij zeker aan te raden. Een erg fijne samenwerking voor iemand die de eerlijkheid goed kon gebruiken.



Lisette KokLisette Kok  Geplaatst: 14:16 11/01/21 
-  

Eric is een fantastische coach - sensitief, betrokken, nuchter en doortastend. Hij heeft een heldere manier van communiceren en weet op een hele fijne en ontspannen manier precies tot de kern te komen. De sessies hebben mij veel inzichten gegeven en mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Kortom, ik gun iedereen een coach als Eric!



David KorterinkDavid Korterink  Geplaatst: 13:28 09/30/21 
-  

Eric heeft mij geholpen een nieuwe koers in te slaan in mijn carrière. Vanaf heden ben ik zelfstandige en heb ik de kans om in mijn werk iets voor anderen te beteken; een waardevol gegeven waar ik erg dankbaar voor ben. Nogmaals bedankt, Eric. We houden contact!



NettyNetty  Geplaatst: 16:23 09/29/21 
-  

Eric is een hele fijne loopbaancoach, die heel persoonlijk kijkt naar wat jij nodig hebt. Hij stelde de juiste vragen, waardoor ik tot veel nieuwe inzichten ben gekomen. De gesprekken, in combinatie met de verschillende opdrachten, voelden voor mij echt als maatwerk en precies wat ik op dat moment nodig had. Tijdens mijn traject heb ik een andere baan gevonden en daar heeft Eric zeker aan bijgedragen. Eric luistert echt en is een heel fijn persoon waarbij ik mij gelijk comfortabel voelde. Ik twijfelde vooraf of coaching wel bij mij paste, maar het heeft mij veel meer gebracht dan ik vooraf had kunnen bedenken.



Sanne VisserSanne Visser  Geplaatst: 15:54 09/21/21 
-  

Op advies van een vriendin ben ik bij coach eric terecht gekomen. Ik doe al 12 jaar hetzelfde werk en wilde graag ontdekken wat voor werk nog meer bij me zou passen. Eric heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in waar het voor mij werkelijk om draait: voldoening halen en iets voor andere mensen betekenen. Onze gesprekken waren heel helpvol. Ik heb er enorm veel aan gehad!



Karin HiemstraKarin Hiemstra  Geplaatst: 14:50 09/17/21 
-  

Erg tevreden met de sessies welke ik met Eric heb gehad. Vooral mooi hoe veel weer samenkomt. Ook erg blij met de praktische tips om direct toe te passen. Eric is er goed in om je vrijwel direct goed om je gemak te stellen!



Graziella OrganoGraziella Organo  Geplaatst: 23:27 09/16/21 
-  

Hele fijne rustige man om mee te praten, heeft veel tools om je te prikkelen om naar jezelf te kijken, te voelen in je emoties, bewust worden wat er speelt. Goede communicatie en terugkoppeling.



Jasper van de KampJasper van de Kamp  Geplaatst: 07:42 09/05/21 
-  

Dank Eric voor de coachsessies. De coaching heeft met geholpen nieuwe inzichten te krijgen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ik waardeer Erics positieve, actiegerichte stijl en beveel hem van harte aan.



Niske van Eck - PriemsNiske van Eck - Priems  Geplaatst: 19:44 08/04/21 
-  

Eric is vriendelijk, betrokken en rustig maar weet precies de juiste snaar te raken om je in beweging te zetten en in actie te komen.Bedankt voor jouw hulp en begeleiding bij mijn jobcoach traject.



Remco de VisserRemco de Visser  Geplaatst: 11:16 07/26/21 
-  

Erik is een prettige, bekwame coach die oprecht geïnteresseerd is in zijn gesprekspartner. Hij stelt de juiste vragen, reflecteert en spiegelt op een prettige manier waardoor je zelf tot de antwoorden komt. Door zijn coaching ben ik tot inzichten gekomen en in beweging gekomen. Ik beveel Eric van harte aan!



Patrick LieftingPatrick Liefting  Geplaatst: 09:26 07/22/21 
-  

Eric neemt echt de tijd om oprecht en goed naar je te luisteren. Hij heeft mij enorm geholpen om een goede zelfreflectie te ontwikkelen en van daaruit weer verder te kunnen. Hij legt je geen woorden in de mond, maar heeft de vaardigheden om ervoor te zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.Ik zou Eric zeker aanbevelen!



K ZK Z  Geplaatst: 21:19 07/01/21 
-  

Ik ben erg blij met Eric als coach. Hij is helder in zijn communicatie en een prettig persoon om bij in de buurt te zijn. Ik voelde me al snel compleet om mijn gemak en heb daardoor de openheid gevoeld om alles te zeggen.Eerlijk gezegd waren we best een tijdje op zoek naar wat 'het' nou precies was, maar dat was een prettige zoektocht samen. Voor mij betekende dat ook dat Eric geen vooraf omkaderde route bewandeld tijdens de sessies, maar inspeelt op wat hij terugkrijgt. Onderweg kwamen we dingen tegen die ik niet had zien aankomen. Hij weet snel naar een diepere laag te komen, soms door confronterende vragen te stellen, soms door je een spiegel voor te houden, en altijd op een menselijke en oprechte manier. Bedankt Eric, ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen!



Martijn MattieMartijn Mattie  Geplaatst: 12:05 06/02/21 
-  

Eric heeft me over de streep getrokken om een coachingstraject te starten, en daar ben ik heel blij om! Hij stelde me snel op mijn gemak en wist de juiste snaar te raken. Hierbij verloor hij het einddoel niet uit het hoog en kon hij me ook moed in praten om bepaalde moeilijke stappen te zetten.Ik had echt geen idee welke kant ik op wilde, en na 9 sessies heb ik een helder en reëel beeld van mijn mogelijkheden, en zitten er fantastische nieuwe dingen aan te komen! Eric, ontzettend bedankt voor je hulp en begeleiding!



JasperJasper  Geplaatst: 08:19 06/02/21 
-  

Eric is een betrokken kerel die doormiddel van de juiste vragen en tools je een beter beeld kan geven van wat je wilt.Zelf ben ik een jongeman van 22 die niet wist wat hij wou. Mocht jij ook met zo'n zelfde vraag zitten en hier hulp bij nodig hebben. Aan Eric heb je een hele goede, absoluut!



Johan JoldersmaJohan Joldersma  Geplaatst: 07:34 06/02/21 
-  

Op een moment in mijn leven met veel veranderingen, heb ik aangeklopt bij Eric. Door de veilige omgeving die Eric weet te creëren, zijn we meteen het diepe ingesprongen en heb ik weer nieuwe kanten van mijzelf ontdekt om verder te ontwikkelen en bij te schaven. Met deze nieuwe inzichten kan ik een betere balans vinden, dus erg waardevol. Bedankt Eric!



Saskia van der LansSaskia van der Lans  Geplaatst: 20:16 05/24/21 
-  

Via via terecht gekomen bij Eric, een betrouwbare en aardige coach die mij heeft kunnen helpen met een aantal vragen waar ik mee zat. Hij luistert goed en kan doorvragen. De gesprekken waren soms confronterend maar eigenlijk altijd op vriendelijke en betrokken wijze. Het heeft me opgeleverd dat ik beter (en vooral eerder) mijn eigen grenzen kan aanvoelen en dat ik begrijp welke keuzes ik wil maken. Dank voor je hulp Eric.



Jan StalmanJan Stalman  Geplaatst: 11:25 04/29/21 
-  

Eric is een fijne coach om mee in gesprek te zijn. Hij kan zeer goed luisteren, analyseren en stelt op het juiste moment de verdiepings-vraag waarmee je aan het werk wordt gezet om bij jezelf te rade te gaan. Want dat is het doel: zelf je kernvraag oplossen met hulp van een coach!In elke sessie behandelden we een onderwerp dat aansloot bij mijn kernvraag en deelvragen: steeds weer terugkerend naar het hoofdonderwerp en kijken of er ideeën of lifehacks zijn om steeds dat ene procentje beter te worden.Thx Eric!



A. D.A. D.  Geplaatst: 19:51 04/24/21 
-  

Coach Eric. Helder en to the point. Eric heeft mij geholpen zaken te ontwarren en daardoor heb ik nieuwe inzichten gekregen waar ik mee verder kan.Met zijn innemende persoonlijkheid en humor is het fijn praten met hem!Je gaat niet zonder reden naar een coach en het hazenpad kiezen lijkt aantrekkelijker. Maar dat is het niet... samen met Eric zul je ontdekken waarom.



Gerrit van de GroepGerrit van de Groep  Geplaatst: 18:43 04/20/21 
-  

Coach Eric is oprecht geïnteresseerd in jouw als persoon. Hij heeft een luisterend oor, is betrokken en toont empathie voor jouw situatie. Hij weet de juiste vragen te stellen om je aan het denken te zetten en om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.Door zijn rustige manier van praten kan hij ook op mentaal vlak iets voor je betekenen. Het heeft mij enorm geholpen om eindelijk weer die baan te vinden waar ik het enorm naar mijn zin heb. Dankzij Eric heb ik weer zin in mijn werk, ga ik met zelfvertrouwen naar kantoor en ben ik ook thuis een leukere man en vader.Iedereen die vastgelopen is in zijn of haar werk zou ik aanraden om contact te zoeken met Eric. Hij weet waar hij het over heeft en kan je op werkniveau weer een positieve kant op laten kijken.



Lisanne VeenLisanne Veen  Geplaatst: 17:39 04/14/21 
-  

Wat ben ik blij met de gesprekken die ik met Eric heb gehad! Vanaf het eerste moment voelde ik me vertrouwd. Hij is heel open en oprecht, luistert echt naar je en geeft inzichten zonder te oordelen. Door de juiste vragen te stellen, kwamen we snel tot de kern. Wat ik helemaal fijn vond is dat we hier niet alleen over praten, maar ook aan de slag gingen met daadwerkelijke actiepunten.Door dit traject heb ik in korte tijd veel over mezelf geleerd. Na 5 gesprekken sta ik dichter bij mezelf, weet ik beter waar mijn passie ligt en heb ik concrete plannen om mee aan de slag te gaan. Zonder de gesprekken met Eric had ik nooit de stappen durven zetten die ik nu al heb genomen. Daar ben ik heel dankbaar voor!



Tom KooijkerTom Kooijker  Geplaatst: 12:55 04/10/21 
-  

Eric is een aardige kerel met een duidelijk doel om je verder te helpen.Door zonder oordeel te luisteren naar mijn verhaal en me ondertussen de juiste kritische vragen te stellen wist hij me snel bewust te maken op de kern van mijn moeilijkheden.Ik vond het een fijne ervaring!



Peter Jan KamstPeter Jan Kamst  Geplaatst: 16:18 04/08/21 
-  

Ik dacht de wereld aan te kunnen. Door een samenloop van meerdere gebeurtenissen was ik de balans en het vertrouwen in mezelf kwijt. Ik moest van mezelf in actie komen en kon dit niet alleen voor mij een hele stap. Investeren in jezelf raad ik iedereen aan. De sessies waren persoonlijk, confronterend en verhelderend en kwamen voor mij op het juiste moment en hebben me rust en duidelijkheid geven voor nu en in de toekomst.



Erik Kijk in de VegteErik Kijk in de Vegte  Geplaatst: 14:23 04/08/21 
-  

Ik zou eigenlijk 6 sterren willen geven want vind Eric echt een super coach! Hij weet heel goed de juiste vragen te stellen om tot inzichten te komen en kan zich goed inleven. De coaching heeft me nieuwe verrassende inzichten gegeven en me op een positieve manier gemotiveerd. Zou Eric zeker aanraden voor loopbaan- en lifecoaching.



chris oegemachris oegema  Geplaatst: 09:00 04/07/21 
-  

Eric is een coach die zorgt voor een veilige omgeving, door goed naar je te luisteren en de situatie te lezen. Hij is communicatief sterk, geeft geen oplossingen, maar draagt suggesties aan, die je zelf weer aan het denken zet. Eric heeft er bij mij voor gezorgd ( door onder andere toepassen methode 'Voice Dialogue) dat ik mijn onderbelichte kanten heb leren ontdekken, om ze vervolgens weer in balans te laten komen.Als je voor Eric kiest, zorg er dan voor dat je open staat voor suggesties en methoden die hij aandraagt. Het heeft mij in elk geval goed geholpen!Herman Brinkman



joppie1288joppie1288  Geplaatst: 21:27 03/31/21 
-  

Bij het starten van een traject met een coach was ik bang geen klik te ervaren of niet begrepen te worden met mijn vragen, problemen en twijfels. Niets was echter minder waar, Eric heeft prachtig maatwerk geleverd. Hij heeft heel scherp aangevoeld wat ik nodig had en wist met de juiste woorden mij bewuster te maken van mijzelf en mijn vragen. Ik heb van Eric een hoop geleerd en ben hem ontzettend dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn ontwikkeling. Voor een ieder die twijfelt, leer deze man kennen en praat met hem. Hij luistert zowel naar wat je zegt als wat je niet zegt en weet dit feilloos in te zetten om jou te helpen.



Remco van MulligenRemco van Mulligen  Geplaatst: 17:24 03/27/21 
-  

Ik heb drie heel prettige sessies gehad met Eric. Hij was relaxed in de omgang, luisterde en observeerde goed. En hij was eerlijk. Ik had er graag nog enkele gesprekken aan vastgeknoopt, om de ingeslagen weg verder samen te gaan. Tegelijk heb ik na drie keer al wel een scherper beeld van waar ik sta, waar ik heen wil en wat ik ga ondernemen om daar te komen. En ik heb ook meer inzicht gekregen in automatismen in mijn denken, die niet per se allemaal automatismen hoeven te zijn.



Maaike HolzmannMaaike Holzmann  Geplaatst: 11:56 03/24/21 
-  

Hele fijne gesprekken gehad met Eric. Hij kan er lekker het tempo inhouden, geeft je tijd en ruimte om zelf na te denken en heeft me op een goede manier geconfronteerd met een aantal zaken. Zijn achtergrond als manager zorgde ervoor dat hij makkelijk mijn situatie begreep. Als je twijfelt gewoon proberen!



M MM M  Geplaatst: 11:39 03/23/21 
-  

Met een zeer goed gevoel kan ik terugkijken op de gesprekken die ik met Eric heb gehad. Vanuit mijn eigen functie doe ik veel aan het coachen dus mijzelf laten coachen was even wennen in aanloop naar ons eerste gesprek. Vanaf het eerste moment was er een goede klik met Eric, iemand met een open vizier, authentiek, persoonlijk en prettig als gesprekspartner. In onze drie sessies is veel duidelijk geworden voor wat betreft mijn wensen maar vooral hoe weinig er voor nodig is om deze wensen te realiseren. Inmiddels zit ik in een andere functie en heb een heel andere en vooral positieve blik op de toekomst. Samengevat, Eric is de juiste man op de juiste plek. Een aanrader!



Benthe JonkerBenthe Jonker  Geplaatst: 19:02 03/21/21 
-  

Ik ben heel blij dat ik in mijn zoektocht naar een coach uiteindelijk voor Eric heb gekozen. Al vanaf het eerste moment was er een prettige sfeer, waardoor ik mij veilig genoeg voelde om dingen met Eric te delen. Dit veilige en vertrouwde gevoel heeft er naar mijn idee voor gezorgd dat ik mij goed kon openstellen om zo samen tot helpende inzichten te kunnen komen. Ik voelde mij echt gezien en serieus genomen, maar daarnaast was Eric ook doortastend en kwamen we iedere sessie tot duidelijke actiepunten.Al met al ben ik heel blij dat ik dit traject bij Eric heb doorlopen en ik raad hem dan ook van harte aan!



Joeri SturkenboomJoeri Sturkenboom  Geplaatst: 19:33 03/17/21 
-  

3 hele waardevolle loopbaansessies gehad met Eric. Hij is enorm begripvol en begrijpt hierdoor je situatie goed. Tegelijkertijd weet hij bepaalde vragen te stellen waardoor je aan het denken gezet wordt. Bij mij ontstond er een groot stuk bewustwording, wat we in de laatste sessie ook tot acties hebben omgezet. Ik kan Eric iedereen van harte aanraden.



Dorit BouwmanDorit Bouwman  Geplaatst: 16:52 03/17/21 
-  

Coach Eric is een betrokken mens. Hij stelt de goede vragen en zet je iedere keer aan het nadenken over jezelf en je keuzes. Op een hele positieve manier. En vervolgens helpt hij je concreet om stappen te nemen en je doelen te bereiken.



Shakoora JansenShakoora Jansen  Geplaatst: 10:43 03/16/21 
-  

Een zeer prettige coach waarbij ik mij enorm op mijn gemak voelde. Vriendelijk, doortastend en kijkt breder dan alleen arbeid. Door Eric leerde ik bewuster naar mijn dromen/passies kijken en hoe dit ook een actieve rol in mijn leven kan spelen. Dankzij het coachingstraject heb ik een aantal acties uitgevoerd die ik anders niet gedaan zou hebben. Al met al zeer tevreden over de coach en het traject.



Chanel vd BeekChanel vd Beek  Geplaatst: 19:51 03/10/21 
-  

De gesprekken met Eric heb ik als heel waardevol ervaren. Eric zorgt voor een prettige en veilige sfeer, ik voelde mij heel snel op mijn gemak. Eric is een fijne sparringpartner en stelt de juiste vragen die mij tot nadenken heeft gezet. Heel fijn dat ik aan de slag kan met nieuwe en inspirerende inzichten. Bedankt Eric!



Linda van der LindenLinda van der Linden  Geplaatst: 11:42 03/10/21 
-  

Wát een toffe gesprekken heb ik gehad met Eric. Vanaf het eerste moment heb ik me op m'n gemak gevoeld en de veiligheid ervaren om mijzelf te zijn. Eric is zelf open en heel oprecht. Hij luistert goed en heeft veel aandacht gehad voor wie ik ben. Hiermee heeft hij perfect af kunnen stemmen op wat ik nodig heb.Eric heeft mij geholpen in te zien wat er in mijn persoonlijke situatie echt belangrijk is en wat mijn mogelijkheden zijn. Door de gesprekken met Eric ben ik weer gaan dromen, heb ik zoveel ideeën gekregen en ben ik zelf veel meer mogelijkheden gaan zien in plaats van onmogelijkheden. Heerlijk, om weer even op deze manier bezig te zijn. En waar ik niet bij Eric kwam voor meer zelfvertrouwen, was dit absoluut een effect van onze gesprekken. Eric, bedankt voor de fijne gesprekken, je hebt me enorm geholpen!



Tine MeijerTine Meijer  Geplaatst: 12:53 03/08/21 
-  

Ik ben bij Eric terecht gekomen door de subsidie regeling vanuit de overheid voor loopbaanbegeleiding. Eric is iemand die luistert, je verder helpt door de juiste vragen te stellen en je een duwtje in de rug geeft. Ik ben blij met het resultaat en dat in maar 3 sessies!



Wouter SeversWouter Severs  Geplaatst: 06:04 03/06/21 
-  

Eric is een bijzonder prettig mens om mee te praten. Eric heeft een passie voor coachen en dat merk je, hij weet de juiste vragen te stellen en zet daarnaast verschillende coachings instrumenten in. Eric is persoonlijk, doelgericht en doortastend en weet zo bij de kern te komen.



Vera VoskuilenVera Voskuilen  Geplaatst: 12:19 03/05/21 
-  

Hele fijne gesprekken met Eric gehad! Vanaf de eerste minuut voelde ik mij al op m'n gemak. Hij luistert goed en toont begrip. Dankzij de coaching gesprekken heb ik stappen durven te zetten en ben ik onlangs begonnen bij m'n droombaan!



Maaike van der KroonMaaike van der Kroon  Geplaatst: 20:24 03/04/21 
-  

Eric is een inspirerende, lieve en authentieke coach. Vanaf moment één bouwt hij aan je vertrouwen wat gelijk een veilige omgeving creëert. Hij stelt de juiste vragen op de juiste momenten en heeft mij enorm geholpen om mij te richten op mijn positieve ontwikkelingen. Ik denk dat een goede coach geen advies geeft, maar aandacht. En juist doordat Eric in staat is die aandacht te geven was ik in staat om dieper tot mijzelf door te dringen en te ervaren wat mij beweegt. Bedankt Eric voor de bijzondere gesprekken!



San PSan P  Geplaatst: 07:33 02/26/21 
-  

Eric weet de juiste vragen te stellen en creëert een welkom en ongedwongen sfeer. Hij neemt de tijd voor je, en is flexibel. Voor mij hielpen onze gesprekken om vanuit denk-modus naar doe-modus te gaan. Ook als het even wat minder ging wist hij perspectief te bieden.



Fedra van RossenFedra van Rossen  Geplaatst: 08:44 02/19/21 
-  

The coaching sessions with Eric were fantastic. He listened carefully and was thinking along with me. Helped me see opportunities instead of obstacles. Made me believe in myself again.



Fabienne RuijtersFabienne Ruijters  Geplaatst: 15:33 02/03/21 
-  

Eric gaf mij precies dat duwtje in de goede richting waardoor ik in een korte tijd veel stappen heb genomen. Open, nuchter, vriendelijk en kalm.



Erwin van den AkkerErwin van den Akker  Geplaatst: 07:15 01/26/21 
-  

De sessies die ik heb gehad voelde vertrouwd, elke keer na de sessie ging ik met een prettig gevoel weg.



Iris 't HardtIris 't Hardt  Geplaatst: 11:21 01/12/21 
-  

De coachgesprekken met Eric waren super fijn! Eric is warm, rustig, een luisterend oor en flexibel. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Hij denkt mee en de coachgesprekken werden aangepast aan mijn huidige situatie. Hij stelde mij de juiste vragen die me andere inzichten geven, me enthousiast maakten en me weer meer vertrouwen en energie gaven. Eric, dankjewel voor de fijne gesprekken en je hulp. Een absolute aanrader!



mike koopsmike koops  Geplaatst: 20:34 01/11/21 
-  

Het was een prettige sfeer, en ben goed op weg geholpen door Eric.



TaarTaar  Geplaatst: 09:37 01/11/21 
-  

Eric is een empathische, betrouwbare en doortastende coach. Door online gesprekken met Eric kreeg ik een persoonlijke en zakelijke spiegel voorgehouden (veel van geleerd). Hij stelde scherpe, rake vragen en ik kreeg goede handvatten en taken/acties die me verder hielpen in mijn loopbaan traject. Bedankt 🙏



Yannick LaanYannick Laan  Geplaatst: 13:58 12/24/20 
-  

Eric is een fantastische coach en heeft mij enorm geholpen bij het loopbaanadviestraject. De drie leerzame en intensieve sessies sloten perfect aan bij mijn behoefte. Kortom, een loopbaantraject met Eric raad ik iedereen aan.



Sam van den HovenSam van den Hoven  Geplaatst: 12:29 12/09/20 
-  

Mijn coachingsgesprekken met Eric waren in één woord: fantastisch. Ik kende Eric als oud-collega al als geïnteresseerd, uitdagend en altijd met de juiste vragen op het juiste moment.Hiernaast gaf Eric mij in deze gesprekken ook oplossingsrichtingen waar ik zelfstandig mee verder kon na de sessies.De sfeer die Eric (digitaal) wist te creëren was erg veilig en een actieve leeromgeving wat ik erg bijzonder vond voor een digitale coachingsessie.Ik ben Eric enorm dankbaar voor de sessies en de resultaten die ik hier tot nu toe al mee heb geboekt.



Martijn van LentMartijn van Lent  Geplaatst: 09:46 12/04/20 
-  

Tijdens de coaching van Eric ben ik meerdere eyeopeners tegengekomen. Eric had snel door welke stappen voor mij zouden werken om professioneel verder te komen. Hij heeft een prettige en heldere manier van coaching.



Lois ZijlstraLois Zijlstra  Geplaatst: 09:37 12/04/20 
-  

Eric heeft mij super goed geholpen. Ik startte het traject, toen ik net een baan had gevonden waar ik super blij mee was. Eric heeft zich daar heel fijn op aangepast en mij veel inzichten gegeven wat betreft mijn nieuwe baan. Hij heeft mijn zelfvertrouwen laten groeien, waardoor ik volledig voor mijn passie durf te gaan. Hij heeft heel goed geluisterd naar wat ik vertelde en daarin de aandacht gelegd op de juiste plekken, namelijk de plekken waardoor ik kan groeien en ontwikkelen. Eric, bedankt voor de fijne en leerzame gesprekken :). Je bent een absolute aanrader!



Leon van der WeideLeon van der Weide  Geplaatst: 12:54 11/30/20 
-  

Erg blij met de inzichten die ik heb gekregen tijdens de LBC-gesprekken.



Jesper van DunschotenJesper van Dunschoten  Geplaatst: 21:58 11/25/20 
-  

Eric heeft me enorm geholpen met zijn coaching sessies. Bij Eric voelde ik mij makkelijk vertrouwd genoeg om persoonlijke informatie te delen, wat ten goede kwam aan onze gesprekken en de uitkomst hiervan. Door het gebruik van bestaande theorieën, modellen en slimme vragen zette Eric mij aan het denken en kreeg ik nieuwe inzichten.



Berend BotBerend Bot  Geplaatst: 11:40 11/24/20 
-  

Eric heeft me geholpen om, na terugkerende burn-out verschijnselen, weer energie terug te vinden en vertrouwen in mezelf. En ook om verder te gaan werken aan mijn droombaan. Fijne vent, rake vragen, goede gesprekken, een warm thuis. Absoluut een aanrader.



niel doekesniel doekes  Geplaatst: 20:18 11/16/20 
-  

Een openhartig gesprek is geen probleem als je met Eric in gesprek gaat! Met respect voor de ander stuurt hij je naar zelfreflectie en concreet maken van wat er in je hoofd zit. Coach Eric doet zijn naam eer aan: rustig en direct geeft hij je met zijn persoonlijke aandacht het gevoel dat de weg openligt voor toekomstige stappen!



Lizz PrinsLizz Prins  Geplaatst: 20:44 11/11/20 
-  

Een aantal maanden geleden kwam ik via een lange Google-zoektocht bij Coach Eric terecht. Zijn website en manier van schrijven spraken mij direct aan, evenals de positieve reviews. Snel maakte ik een afspraak voor een gratis intakegesprek en daar heb ik geen moment spijt van gehad, want wat een fijne coach is Eric! Als ik aan Eric denk springen er meerdere woorden uit, namelijk: professioneel, de rust zelve, positief, vertrouwen, open, eerlijk, het stellen van de juiste vragen op het juiste moment en je af en toe een duwtje in je rug geven. Wij hebben 5 sessies gehad en hij heeft mij enorm vooruit geholpen en aan het denken gezet. Dus zoek niet verder, gun jezelf het avontuur met een coach, en als ik je een tip mag geven... kies Eric!



Discount Bike RentalDiscount Bike Rental  Geplaatst: 10:21 11/10/20 
-  

Eric is heel betrokken en professioneel. Hij heeft me goed geholpen met een aantal zakelijke en persoonlijke vragen. Flexibel in de planning en de aanpak.



Annelies MulAnnelies Mul  Geplaatst: 20:12 11/06/20 
-  

Coach Eric is een goede luisteraar en gesprekspartner. Hij vraagt door, brengt je op ideeën en weet een prettige, open sfeer te creëren. Ik kan hem van harte aanbevelen!



JoostJoost  Geplaatst: 09:34 10/29/20 
-  

Op Google naar een coach in de buurt gezocht en ik kwam bij Eric uit. Eric gaf meteen een vertrouwd gevoel. Eerst maar eens kennismaken in een kosteloze wandeling. Eric geeft je het gevoel dat je alle tijd hebt en stelt je erg op je gemak. Je voelt geen enkele tijdsdruk of krijgt ook nooit het idee dat hij zich door tijd van de afspraak laat leiden. Op het juiste moment de juiste vragen stellen, heb ik als erg confronterend, maar wel als prettig ervaren. Hij weet de spiegel voor te houden, die je zelf soms niet weet te vinden of probeert te ontlopen. Ik gun iedereen een Eric.



Johanna van BergeJohanna van Berge  Geplaatst: 20:31 10/23/20 
-  

De gesprekken met Eric waren heel prettig en fijn ook. Hij heeft oprechte interesse in jou, in de mens. Ik voelde mij door Eric bijzonder gestimuleerd om volgende stappen te zetten. Wordt vervolgd dus.



FlorianFlorian  Geplaatst: 08:46 10/15/20 
-  

De afgelopen weken heb ik drie sessies met Eric doorlopen vanuit de subsidieregeling NL leert door. Ik heb Eric zeker ervaren als een prettige gesprekspartner. Hij laat je zelf na denken over je uitdagingen en stuurt hierin door op de juiste momenten de juiste vragen te stellen en haalt je op de momenten dat het nodig is even terug. Aangevuld met een stukje theoretische onderbouwing kwam ik snel tot nieuwe inzichten en zie ik nieuwe wegen om te ontdekken. Er zijn veel acties uitgekomen, ik kan aan de slag en hou zeker contact!



Simone Van Den AkkerSimone Van Den Akker  Geplaatst: 18:45 10/06/20 
-  

Eric is een rustige en eerlijke coach. Hij is nieuwsgierig naar jou als persoon. Hij kijkt, samen met jou, naar waar jij naartoe wil/welke (leer)doelen jij hebt of uit het gesprek voort komen. Hij vindt het belangrijk dat jij je goed voelt, zodat je kan groeien. Eric stelt kritische vragen om je aan het denken te zetten. Ik vind Eric een prettige coach en zou hem zeker aanraden.



Mariette de RieMariette de Rie  Geplaatst: 18:58 10/05/20 
-  

Via het 'Nederland Leert Door' traject vanuit de overheid ben ik bij Eric terechtgekomen, op zoek naar inspiratie voor mijn verdere loopbaan.Met name in de tweede en derde sessie van dit traject is het Eric goed gelukt om me met een open(er) blik te laten kijken naar mijn mogelijkheden en wist hij me uit te dagen om wat stappen te zetten die ik lastig vond, door een wat andere invalshoek te kiezen.Ik vond het prettig dat hij een gelijkwaardige gesprekspartner was, maar ondertussen zijn rol als professioneel coach ook bleef vervullen. Het heeft me geholpen dat hij ook echt de haalbaarheid en realiteit bewaakt.Ik kijk tevreden terug op ons traject, wat ondanks de korte duur wel zinvol voor me is geweest.



Pascal van manenPascal van manen  Geplaatst: 18:11 10/02/20 
-  

Eric laat je "onbewust" meer over jezelf nadenken. Tijdens de gesprekken kan het rustig aan beginnen en dan is ineens meer dan een uur voorbij omdat je zo enorm bezig bent met jezelf en jezelf verbeteren.Ik raad Eric aan als je iemand zoekt die begaan is en iemand die niet "alleen" maar luistert maar ook soms het woord kan nemen waardoor een gesprek alle kanten op kan gaan.



Danny BerkienDanny Berkien  Geplaatst: 15:37 09/22/20 
-  

Ik ben met coaching begonnen omdat er wat dingen in mijn leven speelde waar ik in mijn eentje niet uit kwam. Ik wist verder ook niet echt wat coaching inhield. Daar kwam ook nog bij kijken dat ik eigenlijk niet zo makkelijk met mensen praat waardoor ik best lang heb getwijfeld om er aan te te beginnen.Vanaf de eerste kennismaking was bij mij duidelijk dat Eric een persoon is die je echt ziet staan en niet alleen maar zit te luisteren omdat jij hem betaald. Dit werd bij mij duidelijk doordat ik eigenlijk heel makkelijk met Eric kon praten iets wat eigenlijk niet snel gebeurt.Hij werkt op een prettige en rustige manier waardoor ik nooit het gevoel heb gehad dat ik bepaalde dingen moest doen, hij daagt je uit om iets te proberen. Maar geeft je ook het vertrouwen dat het niet erg is dat iets niet lukt of om aan te geven dat het voor jou te snel gaat.Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik deze stap gezet en heeft mij meer gebracht dan dat ik verwacht had. Wat mij het meeste geholpen heeft is door er met een open vizier in te gaan en iedere uitdaging die er bij komt kijken met open armen aangepakt heb. Zoals ik al eerder zei Eric geeft je het gevoel dat het niet uitmaakt dat het niet lukt.Eric nogmaals heel erg bedankt!Groetjes,Danny



Jort SchultingJort Schulting  Geplaatst: 08:43 08/23/20 
-  

Ik ben erg tevreden over de coach vaardigheden van Eric. Ik was op zoek naar een coach die onbevooroordeeld er voor mij was. Een persoon die naar mijn verhaal wilde luisteren en van daaruit mij zou uitdagen om na te denken over de volgende stappen. Mij uitdagen op de oordelen die ik had, over mijzelf, maar ook over dingen in zowel het privé als zakelijke leven. Eric heeft dit gedurende 8 sessies vol op kunnen doen. Dit heb ik als confronterend ervaren, maar ook als plezierig. Ik heb mezelf kunnen verbeteren in zowel zakelijke ontwikkeling als in privé persoon. Ook in tijden van Corona hebben wij onze sessies kunnen voortzetten en heeft hij mij geholpen om m’n ondernemerschap op een rustig tempo te ontwikkelen. Voor mijn coaching met Eric was ik onrustig en gejaagd. Door zijn coaching heb ik de Corona periode met meer rust en overzicht kunnen doorlopen. Ik ga de coaching zeker doorzetten met Eric en adviseer hem zeker als je coaching overweegt.



Marijn van KouswijkMarijn van Kouswijk  Geplaatst: 10:18 08/14/20 
-  

Zeer tevreden over de manier van coaching. Eric stelt precies de goede vragen en haalt je uit je vaste manier van denken. Je voelt je als persoon sterker en dat geeft de kracht om door te ontwikkelen.



Isa BelIsa Bel  Geplaatst: 13:01 06/01/20 
-  

Ik heb veel gehad aan de gesprekken. Eric geeft maatwerk coaching en luisterd goed naar wat je nodig hebt om verder te komen.Ik zat niet meer lekker op mijn plek bij mijn oude werkgever. Tijdens het zoeken naar een nieuwe baan hebben we veel gepraat over hoe het kon dat ik niet meer op mijn plek zat. Door de gesprekken werden dingen concreet. Met die kennis heb ik uiteindelijk een werkgever gevonden die echt goed bij mij past en een beter en duidelijker beeld over mijzelf.Eric is erg aan te bevelen als coach als je wilt dat er iemand met je meedenkt en je uitdaagt in je eigen gedachtes.



Bart VosBart Vos  Geplaatst: 20:02 05/31/20 
-  

Hoewel ik van tevoren wat sceptisch tegenover coaching stond, ben ik verrast door het effect! Ik kon niet alleen van me af praten, er werd me nu en dan ook een spiegel voor gehouden. Eric heeft van tevoren uitgelegd dat er geen zweverige gesprekken zouden gevoerd worden en dat was voor mij een belangrijke voorwaarde, aangezien ik zelf een nuchter persoon ben. Enerzijds dingen de tijd geven en anderzijds meer balans tussen denken en voelen ontwikkelen maken dat ik nu beter in m'n vel ben gaan zitten.



Anne BouwmeesterAnne Bouwmeester  Geplaatst: 08:44 05/12/20 
-  

Om verschillende redenen ben ik begin 2020 bij Eric gekomen met de wens om o.a. wat zelfverzekerder te worden.Eric stelt je op je gemak, hij luisterde echt naar me en het was een verademing om te kunnen vertellen over wat mij dwars zat, wat mijn twijfels zijn en waar ik mee worstel. Ik had het gevoel dat er geen oordeel van zijn kant was. Verder verliep de communicatie prettig en was er weinig gedoe, ook toen ik op het laatste moment een keer niet kon.Een aanrader voor als je een coach in Amersfoort zoekt!!



Michiel WesteraMichiel Westera  Geplaatst: 12:16 01/08/20 
-  

Ik was even de weg kwijt na oa scheiding, binnen mum van tijd wist Eric mij weer de goede kant op te leren kijken en had ik snel weer vertrouwen in mezelf. Bedankt Eric voor de relaxte, makkelijke, open en vriendelijke gespreken. Je hebt mij enorm geholpen, thanks!!!



Eveline HilalEveline Hilal  Geplaatst: 09:18 11/11/19 
-  

Door samenloop van omstandigheden had ik het gevoel controle over mijn leven kwijt te zijn. Via Coachfinder kon ik gelukkig snel bij Eric terecht.De 5 sessies waren opzienbarend, hoe snel je het vertrouwen in jezelf weer terug weet te vinden. Ik vond het prettig te weten waar ik in het coachingstraject aan toe was. Eric heeft daar een visie in, deelt dit heel overzichtelijk en past het flexibel aan als hij ziet dat je even op een andere manier inzicht moet verkrijgen. Echt maatwerk zonder dat het soft aanvoelt. Eric onthoudt alles! Hij schrijft niet tijdens gesprekken, waardoor je echt goed contact hebt en je snel vertrouwd voelt wat heel belangrijk is. Ik gun iedereen de kracht om eens hulp te vragen en dan kan ik coach Eric van harte aanbevelen!



R. M. van der SteltR. M. van der Stelt  Geplaatst: 07:28 11/07/19 
-  

Eric heeft in mijn zoektocht naar authentiek leiderschap veel voor me betekent. Zijn persoonlijke benadering, oprechte interesse, doorgronden van wie ik ben tot het stellen van sterke kritische vragen heeft mij enorm ontwikkeld.Eric houdt je een spiegel voor om zelf tot antwoorden te komen en laat je de urgentie voelen om aan de slag te gaan. Confronterend en niet altijd aangenaam, maar zorgt er wel voor dat je op zoek gaat naar het juiste antwoord. Ik heb Eric als zeer inspirerend ervaren en heeft kennis van zaken. Als coachee heb ik vertrouwen gekregen in mezelf en hoe ik leiding wil geven aan mijn team en heeft ervoor gezorgd dat ik succes heb binnen mijn carrière als manager.



Elisabeth BackerElisabeth Backer  Geplaatst: 08:45 11/05/19 
-  

Eric is nieuwsgierig, doortastend en tegelijkertijd onbevooroordeeld. Hij heeft goede mensenkennis en brengt mensen verder met zijn kritische vragen. Daarnaast creëert hij een sfeer waarin je alles durft te zeggen.Hij gaf mij het gevoel dat hij mij volledig begreep en heeft mij enorm geholpen tijdens een aantal coach-gesprekken in mijn eerste baan. Dankzij hem kwam ik erachter waar mijn kracht ligt, iets waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb!



Aafke HamentAafke Hament  Geplaatst: 20:12 10/27/19 
-  

Als beginnend team manager ben ik een aantal sessies door Eric gecoacht en dat zorgde voor meer rust en overzicht. Door middel van de juiste vragen te stellen, zet Eric je aan het denken over wat voor jou de goede manier is om met uitdagingen om te gaan. En dit alles op een fijne en natuurlijke manier.



Kim VKim V  Geplaatst: 07:02 10/17/19 
-  

Ik heb Eric als een hele prettige en toegankelijke coach ervaren. Hij is betrouwbaar, oprecht en weet je goed te stimuleren. Eric stelt op een respectvolle en fijne manier precies de goede vragen, waardoor hij je inspireert om vanuit een ander perspectief naar een situatie te kijken. Hij daagt je uit om uit je comfort zone te stappen en voelt goed aan wat je hiervoor nodig hebt. Ik heb de coaching momenten met Eric als waardevol ervaren, met veel nieuwe inzichten als resultaat. Dankjewel Eric!



Anouk de Wit-FokkerAnouk de Wit-Fokker  Geplaatst: 10:20 10/07/19 
-  

Eric is een coach bij wie je je snel op je gemak voelt. Door zijn humor, inlevingsvermogen en betrouwbaarheid lukt het om op andere manieren naar je situatie te kijken en aan de slag te gaan, Eric heeft mij regelmatig verder geholpen met leiderschapsuitdagingen en mij geïnspireerd bij mijn persoonlijke ontwikkeling.



Freek van DijkhuizenFreek van Dijkhuizen  Geplaatst: 15:34 09/30/19 
-  

Persoonlijk heb ik veel aan de gesprekken met Eric gehad. Eric is begripvol, geduldig én weet je te stimuleren. Ik ben dankbaar dat ik Eric in het begin van mijn carrière tegen ben gekomen, want ik heb grote stappen gemaakt door zijn begeleiding.Eric is oprecht geïnteresseerd in de ander en daarmee weet hij zich te onderscheiden. Aanrader!



Jur KosterJur Koster  Geplaatst: 13:30 09/26/19 
-  

Eind 2018 was ik zoekende naar welke richting ik op wil qua werk. Er niet bij stil gestaan dat er nog zoveel meer onder de oppervlakte kon spelentijdens de counceling sessies. In onze gesprekken bleef Eric mij helpen mijn doelen helderder te krijgen en hiervoor te gaan. Zo ben ik er achter gekomen dat ik veel verschillende kanten heb en dat dat mag. Ik werd uitgedaagd om dingen te proberen, ook (en vooral) als het spannend was. Na onze gesprekken ben ik mij minder gaan focussen op wat in mijn werk belangrijk is maar vooral op wat ik wil met mijn leven. Een mooie reis naar Nieuw Zeeland en zelf een app bouwen waren de gevolgen. Heel hartelijk bedankt voor je hulp Eric!



Lineke van BeekLineke van Beek  Geplaatst: 13:12 09/26/19 
-  

Eric stond als coach naast mij op het moment dat ik een grote spannende stap ging maken. Tijdens onze gesprekken had ik het gevoel dat ik er in mijn volledigheid mocht zijn. Dat is zo’n fijne en belangrijke basis voor mij geweest tijdens onze gesprekken! Van daaruit kon ik alles bespreekbaar maken. Eric is als coach ongelofelijk begripvol en invoelend én is in staat je uit te dagen om zélf de stappen te zetten die je nodig hebt om verder te komen. Een hele mooie en krachtige combinatie!



Veerle de Z.Veerle de Z.  Geplaatst: 20:26 09/24/19 
-  

Eric heeft mij op lastige momenten met concrete vragen weten te helpen de draad weer op te pakken. Door omstandigheden raakte ik verder van mijzelf verwijderd en kon ook een tijdje niet meer werken. Wekelijks voerden we bijzondere gesprekken en met hulp van Eric kon ik zelf de draad weer oppakken. Dankjewel!


Volgende beoordelingenjs_loader
meer
coach amersfoort

Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig? Plan dan nu een gratis en vrijblijvende proefsessie in om te ontdekken hoe ik jou kan helpen bij een verandering die alleen jij kunt maken.

Uitgelichte ervaringen.

leiderschap coaching faq

“Mijn eigen onderneming starten…”

“Eric gaf mij precies dat duwtje in de goede richting waardoor ik in een korte tijd veel stappen heb genomen.

Open, nuchter, vriendelijk en kalm”

Fabiënne Ruijters
Eigenaar Studio Fabiënne

leiderschap coaching faq

“Zoveel meer zelfvertrouwen!”

“Eric is een rustige en eerlijke coach. Hij is nieuwsgierig naar jou als persoon. Hij kijkt, samen met jou, naar waar jij naartoe wil/welke (leer)doelen jij hebt of uit het gesprek voort komen. Hij vindt het belangrijk dat jij je goed voelt, zodat je kan groeien.

Eric stelt kritische vragen om je aan het denken te zetten. Ik vind Eric een prettige coach en zou hem zeker aanraden.”

Simone van den Akker
Ambulant begeleider

reviews coaching
reviews coach

“Een positieve mentale verandering”

“Ik heb fijne sessies met Eric gehad. Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen en merk een positieve mentale verandering. Hij weet tot de kern te komen en geeft praktische toepassingen”

Martijn den Ouden
Technicus

reviews coach

“Concreet stappen ondernemen”

“Coach Eric is een betrokken mens. Hij stelt de goede vragen en zet je iedere keer aan het nadenken over jezelf en je keuzes. Op een hele positieve manier. En vervolgens helpt hij je concreet om stappen te nemen en je doelen te bereiken.”

Dorit Bouwman
Communicatie specialist

coaching amersfoort