Gratis loopbaancoaching met het STAP budget

STAP ontwikkeladvies

Vanaf april 2022 kun je een gratis ontwikkeladvies STAP budget aanvragen indien je maximaal op MBO niveau 2 opgeleid bent. Wil jij gebruik maken van dit traject? Meld je dan nu alvast aan.

Wat is jouw volgende STAP?
Wil je verder kijken wat er mogelijk is in je werk? Een cursus doen? Of zou je een andere baan willen en weet je niet precies hoe je dit aan kunt pakken? Twijfel je over een studiekeuze? De overheid betaalt voor jou deze oriëntatie zodat je hulp krijgt bij je zoektocht. Als loopbaanadviseur kan ik je gratis helpen als je ouder dan 18 jaar bent en je geen opleiding hebt gevolgd, alleen basisonderwijs. Of je hebt een vmbo-, een mbo 1-/ mbo entree- of een mbo 2 opleiding afgerond.

In een aantal gratis persoonlijke gesprekken met help ik jou uitvinden hoe jij jouw doelen kunt behalen: loopbaan coaching gaat over ontdekken wat je nu écht wilt qua werk. Over de combinatie van waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar je je geld mee kunt verdienen.

Dit zijn de dingen waar ik je mee kan helpen

Wat is het STAP ontwikkeladvies?
Een ontwikkeladvies geeft inzicht en praktische hulp bij het bepalen van je volgende stap in je werk. Zit je de komende jaren nog goed of is het slim om verder te kijken? Het kan ook mogelijk zijn om iets te veranderen in je huidige baan. Als loopbaancoach ben ik voldoende gecertificeerd en help ik je graag op weg. Je krijgt een aantal gesprekken, een arbeidsmarktscan, persoonlijkheidstest en een talentenvragenlijst.

Wat zijn de voorwaarden?
Het traject wordt volledig gesubsidieerd door de overheid als je:

  • Ouder bent dan 18 jaar bent
  • Geen opleiding hebt gevolgd of alleen basisonderwijs, of je hebt een vmbo-, een mbo 1-/ mbo entree- of een mbo 2 opleiding afgerond.
  • Je beschikbaar bent in mei 2022 om het traject online of in Amersfoort te volgen.
STAP ontwikkeladvies

Over loopbaancoach Eric

Mijn naam is Eric Fiolet (36). Ik ben getrouwd, vader van twee dochters en woon in Amersfoort. Als coach help ik anderen op het gebied van allerlei soorten levens- en loopbaanvragen.

De afgelopen tien jaar heb ik verschillende (senior) management functies gehad in de retailsector. Eerst als Customer Relations manager en later als Sales manager. In deze rollen gaf ik leiding en coaching aan andere managers en specialisten.

In 2018 heb ik de volledige ICF geaccrediteerde opleiding Co-Active Coaching® afgerond en mij aangesloten bij beroepsvereniging NOBCO en Coachfinder van Psychologie Magazine.

Als coach heb ik inmiddels honderden mensen mogen helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij beoordeelden hun coaching traject achteraf als uitstekend met gemiddeld 4.9 van 5 sterren op Google.

Coach Eric loopbaancoach Amersfoort en lifecoach Amersfoort Coaching

Geen trajecten meer beschikbaar.

Helaas zijn er geen ontwikkeladvies trajecten meer beschikbaar bij mij. Neem contact op voor meer informatie.

Start: midden mei 2022

Plaats: Amersfoort of online

Investering: Gratis

Je kunt hier alvast je eerste sessie plannen. De vervolgsessie plannen we daarna.

Op 1 april maak ik jouw vooraanmelding definitief. Dan ontvang je van mij de bevestiging dat het traject doorgaat. 

Wees er snel bij. Er zijn in totaal 15 trajecten beschikbaar bij mij.

Bericht sturen.

Heb je eerst een vraag of wil je overleggen? Gebruik dan dit contactformulier. Je ontvangt binnen twee dagen een reactie van mij.