Wat anderen zeggen.

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier wat zij zeggen over hun coaching traject. Op Google lees je bijna 40 geverifieerde ervaringen van mensen die ik de afgelopen jaren heb mogen coachen.

Je niks aantrekken van wat anderen zeggen omdat je zelf wilt ervaren of coaching iets voor jou is? Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in op locatie Amersfoort of online.

#1 coach in Amersfoort

Totale beoordeling op basis van / 38 geverifieerde reviews op

4.9 van de 5 sterren

4.9

van de
5 sterren

4.9/5
Yannick Laan
Yannick Laan
December 2020
Lees verder
Eric is een fantastische coach en heeft mij enorm geholpen bij het loopbaanadviestraject. De drie leerzame en intensieve sessies sloten perfect aan bij mijn behoefte. Kortom, een loopbaantraject met Eric raad ik iedereen aan.

Lees verder op Google

Sam van den Hoven
Sam van den Hoven
December 2020
Lees verder
Mijn coachingsgesprekken met Eric waren in één woord: fantastisch. Ik kende Eric als oud-collega al als geïnteresseerd, uitdagend en altijd met de juiste vragen op het juiste moment...

Lees verder op Google

Martijn van Lent
Martijn van Lent
November 2020
Lees verder
Tijdens de coaching van Eric ben ik meerdere eyeopeners tegengekomen. Eric had snel door welke stappen voor mij zouden werken om professioneel verder te komen. Hij heeft een prettige en heldere manier van coaching.

Lees verder op Google

Lois Zijlstra
Lois Zijlstra
November 2020
Lees verder
Eric heeft mij super goed geholpen. Ik startte het traject, toen ik net een baan had gevonden waar ik super blij mee was. Eric heeft zich daar heel fijn op aangepast en mij veel inzichten gegeven wat betreft mijn nieuwe baan. Hij heeft mijn …

Lees verder op Google

Lizz Prins
Lizz Prins
Oktober 2020
Lees verder
Een aantal maanden geleden kwam ik via een lange Google-zoektocht bij Coach Eric terecht. Zijn website en manier van schrijven spraken mij direct aan, evenals de positieve reviews. Snel maakte ik een afspraak voor een gratis intakegesprek …

ees verder op Google

Leon van der Weide
Leon van der Weide
Oktober 2020
Lees verder
Erg blij met de inzichten die ik heb gekregen tijdens de LBC-gesprekken.

Lees verder op Google

Jesper van Dunschoten
Jesper van Dunschoten
Oktober 2020
Lees verder
Eric heeft me enorm geholpen met zijn coaching sessies. Bij Eric voelde ik mij makkelijk vertrouwd genoeg om persoonlijke informatie te delen, wat ten goede kwam aan onze gesprekken en de uitkomst hiervan. Door het gebruik van bestaande theorieën, modellen en slimme vragen zette Eric mij aan het denken en kreeg ik nieuwe inzichten.

Lees verder op Google

Berend Bot
Berend Bot
Oktober 2020
Lees verder
Eric heeft me geholpen om, na terugkerende burn-out verschijnselen, weer energie terug te vinden en vertrouwen in mezelf. En ook om verder te gaan werken aan mijn droombaan. Fijne vent, rake vragen, goede gesprekken, een warm thuis. Absoluut een aanrader.

Lees verder op Google

niel doekes
niel doekes
Oktober 2020
Lees verder
Een openhartig gesprek is geen probleem als je met Eric in gesprek gaat! Met respect voor de ander stuurt hij je naar zelfreflectie en concreet maken van wat er in je hoofd zit. Coach Eric doet zijn naam eer aan: rustig en direct geeft hij je met zijn persoonlijke aandacht het gevoel dat de weg openligt voor toekomstige stappen! Lees verder op Google
Discount Bike Rental
Discount Bike Rental
November 2020
Lees verder
Eric is heel betrokken en professioneel. Hij heeft me goed geholpen met een aantal zakelijke en persoonlijke vragen. Flexibel in de planning en de aanpak.

Lees verder op Google

Annelies Mul
Annelies Mul
November 2020
Lees verder
Coach Eric is een goede luisteraar en gesprekspartner. Hij vraagt door, brengt je op ideeën en weet een prettige, open sfeer te creëren. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Lees verder op Google

Joost
Joost
Oktober 2020
Lees verder
Op Google naar een coach in de buurt gezocht en ik kwam bij Eric uit. Eric gaf meteen een vertrouwd gevoel. Eerst maar eens kennismaken in een kosteloze wandeling. Eric geeft je het gevoel dat je alle tijd hebt en stelt je erg op je gemak. …

Lees verder op Google

Johanna van Berge
Johanna van Berge
Oktober 2020
Lees verder
De gesprekken met Eric waren heel prettig en fijn ook. Hij heeft oprechte interesse in jou, in de mens. Ik voelde mij door Eric bijzonder gestimuleerd om volgende stappen te zetten. Wordt vervolgd dus.

Lees verder op Google

Florian de Graaf
Florian de Graaf
Oktober 2020
Lees verder
De afgelopen weken heb ik drie sessies met Eric doorlopen vanuit de subsidieregeling NL leert door. Ik heb Eric zeker ervaren als een prettige gesprekspartner. Hij laat je zelf na denken over je uitdagingen en stuurt hierin door op de …

Lees verder op Google

Simone Van Den Akker
Simone Van Den Akker
Oktober 2020
Lees verder
Eric is een rustige en eerlijke coach. Hij is nieuwsgierig naar jou als persoon. Hij kijkt, samen met jou, naar waar jij naartoe wil/welke (leer)doelen jij hebt of uit het gesprek voort komen. Hij vindt het belangrijk dat jij je goed voelt, …

Lees verder op Google

Mariëtte de Rie
Mariëtte de Rie
Oktober 2020
Lees verder
Via het 'Nederland Leert Door' traject vanuit de overheid ben ik bij Eric terechtgekomen, op zoek naar inspiratie voor mijn verdere loopbaan. Met name in de tweede en derde sessie van dit traject is het Eric goed gelukt om me met een …

Lees verder op Google

Pascal van manen
Pascal van manen
Oktober 2020
Lees verder
Eric laat je "onbewust" meer over jezelf nadenken. Tijdens de gesprekken kan het rustig aan beginnen en dan is ineens meer dan een uur voorbij omdat je zo enorm bezig bent met jezelf en jezelf verbeteren.

Ik raad Eric aan als je iemand …

Lees verder op Google

Jort Schulting
Jort Schulting
Augustus 2020
Lees verder
Ik ben erg tevreden over de coach vaardigheden van Eric. Ik was op zoek naar een coach die onbevooroordeeld er voor mij was. Een persoon die naar mijn verhaal wilde luisteren en van daaruit mij zou uitdagen om na te denken over de volgende …

Lees verder op Google

Marijn van Kouswijk
Marijn van Kouswijk
Augustus 2020
Lees verder
Zeer tevreden over de manier van coaching. Eric stelt precies de goede vragen en haalt je uit je vaste manier van denken. Je voelt je als persoon sterker en dat geeft de kracht om door te ontwikkelen.

Lees verder op Google

Isa Bel
Isa Bel
Juli 2020
Lees verder
6 maanden geleden Ik heb veel gehad aan de gesprekken. Eric geeft maatwerk coaching en luisterd goed naar wat je nodig hebt om verder te komen.

Ik zat niet meer lekker op mijn plek bij mijn oude werkgever. Tijdens het zoeken naar een nieuwe baan hebben we …

Lees verder op Google

Bart Vos
Bart Vos
Juni 2020
Lees verder
Hoewel ik van tevoren wat sceptisch tegenover coaching stond, ben ik verrast door het effect! Ik kon niet alleen van me af praten, er werd me nu en dan ook een spiegel voor gehouden. Eric heeft van tevoren uitgelegd dat er geen zweverige …

Lees verder op Google

Anne Bouwmeester
Anne Bouwmeester
Mei 2020
Lees verder
Om verschillende redenen ben ik begin 2020 bij Eric gekomen met de wens om o.a. wat zelfverzekerder te worden. Eric stelt je op je gemak, hij luisterde echt naar me en het was een verademing om te kunnen vertellen over wat mij dwars zat, …

Lees verder op Google

Hedwig de Wit
Hedwig de Wit
Februari 2020
Lees verder
Ik heb veel aan de gesprekken met Eric gehad! Ik heb nu een keuze durven maken die ik misschien anders nooit aangedurfd had. Eric is een fijne en oprechte coach waar ik veel steun van heb gehad.

Lees verder op Google

Michiel Westera
Michiel Westera
Februari 2020
Lees verder
Ik was even de weg kwijt na oa scheiding, binnen mum van tijd wist Eric mij weer de goede kant op te leren kijken en had ik snel weer vertrouwen in mezelf. Bedankt Eric voor de relaxte, makkelijke, open en vriendelijke gespreken. Je hebt mij enorm geholpen, thanks!!!

Lees verder op Google

Eveline Verhoef
Eveline Verhoef
December 2019
Lees verder
Door samenloop van omstandigheden had ik het gevoel controle over mijn leven kwijt te zijn. Via Coachfinder kon ik gelukkig snel bij Eric terecht. De 5 sessies waren opzienbarend, hoe snel je het vertrouwen in jezelf weer terug weet te …

Lees verder op Google

R.M. van der Stelt
R.M. van der Stelt
December 2019
Lees verder
Eric heeft in mijn zoektocht naar authentiek leiderschap veel voor me betekent. Zijn persoonlijke benadering, oprechte interesse, doorgronden van wie ik ben tot het stellen van sterke kritische vragen heeft mij enorm ontwikkeld.

Eric houdt …

Lees verder op Google

Elisabeth Backer
Elisabeth Backer
November 2019
Lees verder
Eric is nieuwsgierig, doortastend en tegelijkertijd onbevooroordeeld. Hij heeft goede mensenkennis en brengt mensen verder met zijn kritische vragen. Daarnaast creëert hij een sfeer waarin je alles durft te zeggen. Hij gaf mij het gevoel …

Lees verder op Google

Aafke Hament
Aafke Hament
Oktober 2019
Lees verder
Als beginnend team manager ben ik een aantal sessies door Eric gecoacht en dat zorgde voor meer rust en overzicht. Door middel van de juiste vragen te stellen, zet Eric je aan het denken over wat voor jou de goede manier is om met uitdagingen om te gaan. En dit alles op een fijne en natuurlijke manier.

Lees verder op Google

Kim V
Kim V
Oktober 2019
Lees verder
Ik heb Eric als een hele prettige en toegankelijke coach ervaren. Hij is betrouwbaar, oprecht en weet je goed te stimuleren. Eric stelt op een respectvolle en fijne manier precies de goede vragen, waardoor hij je inspireert om vanuit een …

Lees verder op Google

Anouk de Wit-Fokker
Anouk de Wit-Fokker
September 2019
Lees verder
Eric is een coach bij wie je je snel op je gemak voelt. Door zijn humor, inlevingsvermogen en betrouwbaarheid lukt het om op andere manieren naar je situatie te kijken en aan de slag te gaan, Eric heeft mij regelmatig verder geholpen met leiderschapsuitdagingen en mij geïnspireerd bij mijn persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder op Google

Freek van Dijkhuizen
Freek van Dijkhuizen
September 2019
Lees verder
Persoonlijk heb ik veel aan de gesprekken met Eric gehad. Eric is begripvol, geduldig én weet je te stimuleren. Ik ben dankbaar dat ik Eric in het begin van mijn carrière tegen ben gekomen, want ik heb grote stappen gemaakt door zijn …

Lees verder op Google

Jur Koster
Jur Koster
Augustus 2019
Lees verder
Eind 2018 was ik zoekende naar welke richting ik op wil qua werk. Er niet bij stil gestaan dat er nog zoveel meer onder de oppervlakte kon spelen tijdens de counceling sessies. In onze gesprekken bleef Eric mij helpen mijn doelen helderder …

Lees verder op Google

Lineke van Beek
Lineke van Beek
Augustus 2019
Lees verder
Eric stond als coach naast mij op het moment dat ik een grote spannende stap ging maken. Tijdens onze gesprekken had ik het gevoel dat ik er in mijn volledigheid mocht zijn. Dat is zo’n fijne en belangrijke basis voor mij geweest tijdens …

Lees verder op Google

Veerle de Z.
Veerle de Z.
Augustus 2019
Lees verder
Eric heeft mij op lastige momenten met concrete vragen weten te helpen de draad weer op te pakken. Door omstandigheden raakte ik verder van mijzelf verwijderd en kon ook een tijdje niet meer werken. Wekelijks voerden we bijzondere gesprekken en met hulp van Eric kon ik zelf de draad weer oppakken. Dankjewel!

Lees verder op Google

Previous
Next

"Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien"

4.9/5

Eric is een rustige en eerlijke coach. Hij is nieuwsgierig naar jou als persoon. Hij kijkt, samen met jou, naar waar jij naartoe wil/welke (leer)doelen jij hebt of uit het gesprek voort komen. 

Hij vindt het belangrijk dat jij je goed voelt, zodat je kan groeien. Eric stelt kritische vragen om je aan het denken te zetten. 

Ik vind Eric een prettige coach en zou hem zeker aanraden.

– Simone van den Akker